Weboldal készítéssel lehet pénzt keresni? Két opcióm lenne.
Az egyik, hogy én blogot írok egy témáról. Pl. Tanácsadás marketing terén, vagy pszichológiai témákat dolgozok ki.
Erről készítek egy weboldalt és felteszem. Ebből így lehet pénzt keresni?
A másik pedig, hogy grafikusként csinálok egy vállalatnak weboldalt. Ahogy látogatják a weboldalt, úgy kapom én is a pénzt? Vagy azt az kapja, akinek készítettem?
1, ezt nevezik bloggolásnak.. évtizedek óta létezik.
2, ha másnak csinálsz weboldalt, amiért fizetett.. akkor az az övé.
mind a 2 járható út.
"Weboldal készítéssel lehet pénzt keresni?"
Igen lehet.
Viszont ezzel a koncepcióval ahogy te leírod, hát, ne számíts nagyon semmire.
#1 hozzá nem értő vérpistikékból.. na azokból igen.
Garanciát vállaló, időpontokat tartó, hozzáértőből kevés van.
Első verzió akkor működhet ha van akkora nézettséged, hogy tudsz hirdetési felületet kiadni meg persze van kliens is aki reklámoztatni akar. De ez nem "weboldalkészítés" egyszerűen csak tartalomgyártás.
A második verzió emg úgy működik hogy a megrendelőnek csinálsz egy weboldalt a kialkudott áron, ő meg kifizeti, és ennyi.
😅 egy egyszerű témát hoztam fel, hogy érthető legyen. De egy ilyen egyszerű témát is kilehet szépen dolgozni...
De egyébként meg, akkor minek a grafikus, ha olyan egyszerű weboldalt készíteni? Tényleg az, mégis rengeteg száraz, unalmas, ízléstelül összecsapott weboldalak vannak.
A tartalom gyártással nagyon nehéz pénzt keresni. Ahhoz iszonyatos látogatószám kell.
A blog viszont jó ugródeszka lehet ahhoz, hogy kapcsolt dolgokat eladj: Pl blogolsz pszichológiáról, de mellette vállalsz egyéni tanácsadást, coachingot, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!