Tegnap adtak fel nekem egy csomagot a postán elsőbbségivel. Holnap már ideér vajon?
Van expressz csomagfeladás, az 1 napos (ez jóval többe kerül), van 2 napos csomag és van sima.
Belföld vagy külföld, az se mindegy.
Lehet, hogy megérkezik holnap, de elég sok a csomag, torlódás van - azért ne vedd 100 %-nak a holnapi érkezést.
Ha meg külföldi, akkor végképp tárgytalan, amit írtam.
Amúgy a csomagnak van egy nyomkövető száma - az alapján meg lehet nézni, hol tart épp.
Igen, 1 napossal adta fel.
Én hétfőn adtam fel egy csomagot 15:40 körül szintén 1 napossal és kedden fél 1-kor már ott is volt.
Na, akkor a sok okostojás most indokolja meg, mi a rossz a 3-as válaszomban? Lehet leírni - mi a helytelen benne?
Vagy egyszerűen csak jól szórakoztatok?
Na, ez aztán komoly indok volt :D Na mindegy , jobban járok, ha nem segítek senkinek.
Ja, a kérdező viszont volt olyan rendes, hogy megköszönte.
Akkor kifetjve:
1, az egy napos csomag olyan, mint a sima csomag, pusztán az értékbiztosítás és az időgarancia árával több, ami nem több, mint 330 ft...
2, két napos csomag nincs...
3, a sima csomag is kimehet másnap, ez csak a kézbesítő járat összetételétől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!