Elsőbbségi csomagként mikorra ér ide a csomag? Tegnap adták fel. A csomagot postás autó hozza vagy postás biciklivel?
Elég sok csomagot szoktam küldeni a postával. A legtöbb sima csomag is megérkezik másnapra, de legkésőbb a feladás utáni 2. munkanapon!
A 2 kg alatti levélként feladott csomagot (ilyenis van) a saját biciklis postásod viszi ki, a többit egy külön autóval szállítják. Az időgarantált postacsomagot két különböző alkalommal próbálják kézbesíteni, aztán hagynak értesítőt, hogy hol veheted át. Így ha az első kisérletnél nem vagy otthon, akkor egy nappal később kapod meg a csomagodat!
:(
Jobb esetben másnapra megérkezik.
De én épp most jártam úgy hogy hétfőn adtak fel egy kis csomagot ajánlott levélként és csak ma érkezett meg...
Szóval jó esetben a normál csomag is 1 nap alatt célba ér, de nem feltétlenül...
"De én épp most jártam úgy hogy hétfőn adtak fel egy kis csomagot ajánlott levélként"
Kérdés, ki mit ért "csomag" alatt. Nem minden csomag ami annak látszik :)
Ha LEVÉLKÉNT adod fel, akkor az levél, aminek az átfutási ideje bizony 2-5 munkanap. Ha elsőbbségi akkor másnap megkapod. Minden cucc feladható levélként, ami nincs 2 KG. És az 500grammnál nem nehezebb leveleket a "biciklis postás" viszi ki, a többi levelet és a csomagot pedig a csomagos autóval...
fene a pofájukat...
És csomagnál mennyi a határidő?
(nem elsőbbségivel, csak egy szimpla standard csomagnak)
standard csomag:
80 %-ban a feladást követő első illetve 95 %-ban a harmadik munkanapon belül érkezik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!