Mennyibe kerül a legolcsóbban egy folyószámlát nyitni?
18 éves vagyok és szeretnék már bankkártyát, pl vaterán is tudnék így árulni pár dolgomat, de nem tudom h ennek mi a menete és h tudom a legolcsóbban megúszni?
Köszönöm, aki ír!
Mivel van neted és a Postán köthető Elektronikus számlacsomagot ajánlom. Nincs kártyadíj, a havi számlavezetés minimális. És a postán nagyon olcsón tudsz levenni pénzt. Az ERSTE bank a háttere tehát nem kis bankról van szó.
Ja és a nyitás, mint majdnem mindenhol ingyenes.
Menj be a legközelebbi postára, adnak tájékoztatást.
A számlanyitás úgy tudom sok helyen díjtalan (főleg diákoknak, mert ők nagyon sok kedvezményt kapnak, de as számlavezetés már nem mindenhol.
Az Ersténél a számlavezetés és a netbank díjtalan ellenben a kézpénzfelvét (talán az első/hónap díjmentes), az utalások általában drágábbak. Alapból VISA Electron kártyát kapsz amivel internetes vásárlás is lehetséges(nem dombornyomott kártya).
Az Unicreditnél a számlavezetés azt hiszem 49 Ft/hó ellenben a kézpénzfelét korlátlan mennyiségben díjtalan, az utalás is a talán olcsóbb. Maestro kártyát kapsz amivel úgy tudom hogy internetes vásárlás nem lehetséges(ez se dombornyomott). Netbank díjtalan.
A Raiffeisennél a számlavezetés talán 48 Ft/hó. Netbank díjmentes. Kártyát nem muszáj kérni. Többet nem tudok róla.
Istenments, csak az OTP Juniort NE VÁLASZD!!!... 8-o
Lehet, hogy a számlavezetése díjmentes, de minden másért iszonyú magas díjakat számolnak fel, havonta csak 1x díjmentes az ATM-pénzfelvét!
===============================
A legjobb : CIB Bank "Cibezz"-számlacsomagja
Ebben szinte minden díjmentes (díjmentes havi számlavezetés, díjmentes Netbank-os átutalás, rendszeres megbízás, stb.)
Egyedül a mobil-Kártyafigyelő és Számlafigyelő kerül pénzbe (havi 250 Ft)...
Az elektronikus bankkártya is díjmentes, sőt adnak díjmentesen Internet-bankkártyát is, amivel a neten tudsz vásárolni... :-DDD
Ennél nem létezik olcsóbb és jobb ajánlat!
Ja, és 26 éves korig lehet ilyen számlád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!