Hol érdemes folyószámlát nyitni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és érettségi utáni képzésre megyek, ahol kapunk egy kis fizetést is, és már szeretnék saját bankszámlát, nem csak azért..anyukám annyit mondott h minek az nekem -.-
Segítenétek h hol tudom ezt intézni és hogyan?Az OTP-ben egyáltalán érdemes nyitni?A pénz levétel ott pénzbe kerül meg ilyenek?
Köszönöm ha segítetek
2011. aug. 18. 17:24
1/5 anonim válasza:
CIB CIBezz számlája, Erste diákszámlája amit ajánlani tudok. Az OTP-t felejtsd el.
2/5 mantis religiosa válasza:
Ha nem muszáj, ne nyiss! Kérd postai utalással, az max. 200Ft. a postásnak és semmi egyéb költség. Kérdezz meg bárkit, hogy mindenért vonnak pénzt és bosszantó, hogy van pl. 850 Ft-od de nem juthatsz hozzá mert min. 1000 Ft vehető csak ki, hogy más példákat ne soroljak.
3/5 A kérdező kommentje:
De mindenképp folyószámlára küldik majd a pénzt, vagyis a levélben ez van.De úgy tudom van olyan számla amin nem vonnak le levevéskor nem?
2011. aug. 18. 17:45
4/5 anonim válasza:
én esetleg a magnetbankot ajánlom, nekem az van, jók az ajánlatok, és alapjában jó bank.
5/5 anonim válasza:
Az AXA Banknál sincs pénzfelvételi költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!