Szèkesfehèrvár befizető ATM-ek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mèg csak pár hónapja èlek fehèrváron, tudnátok segíteni abban hogy pontosan melyik utcákban, vagy helyileg hol találhatóak városszerte befizető automaták? Jó lenne minnèl több helysèget ősszegyüjteni, köszönöm!2021. febr. 9. 05:20
2/9 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, lemaradt: OTP
2021. febr. 9. 07:04
3/9 anonim válasza:
Beírod a google keresőbe azt, hogy "OTP ATM" és kihozza az automatákat: Nem tudom, azt jelzi-e, melyik befizető, de ha nem, akkor beírod mellé, hogy "OTP ATM befizetés".
5/9 A kérdező kommentje:
Az èg világon minden kombóval próbáltam már a keresőben, nem jelzi ki külön a befízetős automatákat, csak egyetlen egyet jelez az az Auchan-es, így már akkor kettő van,köszi.. ha esetleg tudtok mèg akkor azèrt jöhet! :)
2021. febr. 9. 08:26
6/9 anonim válasza:
8000 Székesfehérvár
Holland fasor 2.
8000 Székesfehérvár
Ősz utca 13.
Otp főoldalon ATM kereső, beírod a várost, részletes keresés, bepipálod a befizetést és ezt a kettőt dobja ki.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy tapasztaltam hogy mindenhez elèg sokat kell sètálni, mert a busz nem valami megbízható nem tudom ez mennyire szokványos,mindegy ès tehát ha bármit el szeretnèk intèzni az jó kalandnak indul, de a lènyeg hogy bent lakom szárazrèten, esetleg az ehhez legközelebbi befízetős ATM melyik lehet?
2021. febr. 9. 08:36
8/9 A kérdező kommentje:
Èrtem tehát ezek szerint ez a kettő lehet...
Köszönöm szèpen a segítsèget :)
2021. febr. 9. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!