Meg tudok venni egy adott telket?
Figyelt kérdés
Van egy környék (nem Budapesten, egy vidéki kis faluban), amit nagyon szeretek és ahol láttam több beépítetlen telket is. De nincs kitéve tábla, hogy eladó lenne és a neten sincs meghirdetve, ismerőseim sem tudják, hogy kié a telek.
Én viszont szívesen megvenném, ha eladó lenne.
Honnan tudnám megszerezni a tulaj elérhetőségét és megkérdezni tőle, hogy eladja-e?
A tulajdoni lapot kell kikérni hozzá a földhivataltól és azon rajta van a tulajdonos elérhetősége? A telek számát megtaláltam a neten a településszerkezeti tervben.
2021. febr. 7. 18:44
1/4 anonim válasza:
Sehonnan, ezek privát adatok, nem úgy működik hogy csak úgy besétál az ember a hivatalba és bárkinek kiadják.
2/4 anonim válasza:
Ha a tulajdoni lapot lekéred (vagy kikéred a földhivatalban), azon a lakcíme ott lesz (de e-mail cím vagy telefonszám nem). Tehát oda elmehetsz vagy postán írsz neki. De lehet, hogy egy régi lakcíme szerepel, ha nem íratta át költözésnél.
3/4 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy a tulajdoni lapot lekérjük (hivatalban dolgozunk, takarnetből bármikor le tudjuk kérni), azon rajta vannak a tulaj adatai, tudakozóban kiderítjük a telefonszámát, vagy a címére elmegyünk
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld! :)
2021. febr. 7. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!