Szerintetek van olyan lehetőség, hogy saját pénzből nem hitelből felújítom a házat és számlát kérek róla, vissza tudok igényelni belőle valamennyit?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 08:43
1/7 anonim válasza:
Persze, tegnap én vettem egy kiló kenyeret. Számlával bementem az önkormányzathoz, hogy ugyanmár, odaadták a fél árát. Ez így működik, csak tudni kell róla.
3/7 anonim válasza:
Igen, van lakásfelújítás támogatás.
4/7 anonim válasza:
3 vagyok: feltéve, hogy van gyereked.
5/7 anonim válasza:
Legyél valami vállalkozó és a házad legyen a telephelyed akkor talán. Vagy ilyesmi, egy könyvelő tudna segíteni ebben szerintem.
6/7 anonim válasza:
Csak családosoknak van ilyen 2021-től 50%-ot lehet utólag visszaigényelni de maximum 6 millió forint erejéig (tehát 3M igényelhető vissza).
7/7 anonim válasza:
Igen van ilyen, most indult januártól. 3 milliót kapsz vissza 6 millió számlára. Nem kell hitel hozzá.
Részleteknek nézz utána, kell anyag és munkadij számla is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!