Bit és alt coinokkal való kereskedésben pár tanács?
Ha magyarul akarsz tájékozódni, akkor az ő csatornáját javaslom.
A videók leírásánál van egy ingyenes kurzus is, abban is sok hasznos infó van.
#első
nyugi csak annyi pénzt tennék bele amennyit nem jelent gondot elbukni
#második
Köszi, a youtube csatornákat már átböngésztem, meglepően sokat találni, de nekem valami átfogóbb hosszabb olvasmány kellene az alapokról, azon kívül meg gyakorlati tanácsok az induláshoz, a videókban túlságosan csak általános közhelyeket fogalmaznak meg, gondolom nem adhatnak át speckó infókat mert akkor nem tudnának kurzusokat meg online coach-ingot árulni / utólag számonkérhetőek lennének ha rosszul jósolnak meg valamit.
A litecoinból 86 millió van négyszer annyi mint a bitcoinból.
Olcsóbb és gyorsabb az utalás mint a bitcoinnál.
Charlie Lee a fejlesztője kiszállt belőle, így nincs egy kézben nagyobb mennyiség mint az XRP vagy a DOGE esetében.
A top 10-ben benne van, így likviditás szempontjából és kiváló.
Sztem kezd el nezegetni a datadash nevu csatornat.
En ha javasolhatok valamit, akkor hodl-olj es NE daytradelj es csakis es csakis bitcoin-t vegyel. De ugyis nagy lesz a kisertes... Es ugyis elveszted a kezdo penzed nagyreszet... De hat a tanulopezt be kell fizetni.
Kb minden cryptos ismerosom csak bukott az altcoinokkal, sokkal tobb penzt osszehoztak volna ha csak vesznek es tartsak a btc-t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!