Aki ár nélkül hirdet pl autót vagy ingatlant, az azt hiszi, hogy ez "elegáns"?
Figyelt kérdés
Sosem értettem. Tökmindegy, hogy exkluzív, nagy értékű autót vagy ingatlant, vagy órát akar valaki eladni, vagy csak egy hétköznapi dolgot, amikor nem közöl irányárat vagy vételárat, nem tudom, mi a célja vele. Moderálok ilyen adok-veszek csoportokat, ott is mindenkit arra kérünk, hogy ár nélkül ne hirdessen.
Vagy ez olyan "ELEGÁNS" dolog lenne?
2021. febr. 4. 14:41
11/14 anonim válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
11-es! Köszi. Nagyon lényegretörően leírta a lényeget a cikk.
2021. febr. 5. 11:47
13/14 anonim válasza:
Cigánykodni akarnak, ha látják, érzik, hogy tetszik, kell akkor magasabb árat kérnek.
14/14 A kérdező kommentje:
Az is lehet. Meg van ez az "elegáns" megoldás, hogy "akit komolyan érdekel, az tisztában van az értékével" - BULLSHIT!
Mondom, én kimoderálom az ilyeneket, ahol admin jogköröm van.
2021. febr. 5. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!