Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az oka annak hogy valaki...

Mi az oka annak hogy valaki ár nélkül ad fel használtautó hirdetést, ua tudja, hogy mennyit akar érte kapni?

Figyelt kérdés
Hétvégén találtam egy jónak tűnő kocsit, amit olyan 150-200 ezer forintra lőttem be, de mikor írzam a tulajnak e-mailt, hogy mennyit akar érte kapni, küldte a választ, hogy 600ezer. Ha tudja hogy mennyit akar, akkor miért nem írja oda? Neki is jobb lenne, mert nem fogja olyan zaklatni, akinek (ez esetben mindenkinek :D) túl drága.
2014. okt. 21. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Épp ezért. Mert olyan árat kér érte, amit tud, hogy ha kiír, akkor senki nem fogja felhívni.

És azt gondolja, hogy ha már közvetlenül beszél a vevőjelölttel, akkor emészthetőbb.

Csak éppen, én és még sokan mások, ha látok egy ár nélküli hirdetést, meg se nézem, nem hogy beszéljek vele.

2014. okt. 21. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd a hirdetést, csak kíváncsiságból
2014. okt. 21. 12:30
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van :D Még egy ideig foglalni is fogja a helyet :DD

Hát szerintem 600ezer forintra telefonon is azt fogják mondani, hogy inkább nem.

Normál esetben én sem foglalkozok ár nélküli hirdetésekkel, de 2T Wartburgból nem nagy a választék, ezért foglalkozok azokkal is.

[link] Csak úgy egy példa, hogy milyet adnak olcsóbban. A képen ami van, kicsit matt fényezésűnek tűnik, ezért is gondoltam, hogy nem túl drága. De hát legyen szerencséje :D

2014. okt. 21. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!