12 órás vagy a 8 órás műszak jobb?
Figyelt kérdés
Nem pénzben érdekelne hanem, hogy szerinted jobb-e 12 órás műszakban dolgozni ahol heti 3,4 napot dolgozol csak vagy napi 5x8 órában dolgozni. A 12 órás műszaknál nyilván hétvégén és ünnepekkor is dolgozol a 8 órásban nem. Melyiket választanád?2021. febr. 3. 13:02
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen a 8 órás. Dolgozna a franc 12 órákat meg hétvégéket.
2/9 anonim válasza:
Szabadidőben a 12,egészségileg a 8. Feltéve, ha heti 40 óráról van csak szó max!
4/9 anonim válasza:
Mivel az idegenforgalomban dolgozom, így engem a hétvége, ünnep nem érdekel, megszoktam, hogy nincs, mindent lehet pótolni máskor (a családban többen is vagyunk ilyen munkahelyen, nincs belőle soha gond).
Személy szerint én inkább a 12 órát vállalnám heti 3-4 nap, mert akkor 3-4 napig meg szabad vagyok. 8 óra munkával is elúszik általában a nap, ugyanúgy nem tudok csinálni semmi programot már, mint a 12-nél, de mellé csak 2 szabadnap jár.
5/9 anonim válasza:
8 óra, lehetőség szerinti túlórával.
6/9 anonim válasza:
Én a 8 órára szavazok szabad hétvégével. Egyrészt azért, mert a párom is így dolgozik, minden más szervezett program meg hétvégén van (pl versenyek , túrák, ilyesmi), szóval így nem maradunk le semmiről.
7/9 anonim válasza:
8-órás munka már koromnál fogva is,47/F van nekem családom is .
8/9 anonim válasza:
5x8 is sok.. valahol 4x5 vagy 4x6 lenne az ideális
9/9 anonim válasza:
Szerintem heti 4x5 óra lenne az ideális havi nettó 150 ezer Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!