Ha szakszóval mondva , vissza akarom utasítani az örökségemből rám eső rész (eltitkolt ismeretlen összegü tartozás miatt) azt megtehetem levélben , nem kell elmennem a sokadik hagyatéki tárgyalásra?
Micsoda intelligens, öntudatos kérdező.
Persze a közjegyzővel nem beszél így, ott sunyít :D
Hagyd 14, tort ül a primitív proliság ennek a kérdezőnek a fejében.
oupsz, megint kaptam egy privátot, úgy gondolom ő lesz az.
Remélem egyszer lesz alkalmatok , és persze pénzetek végig vinni egy ilyen eljárást , és akkor majd megváltozik a jelenlegi álláspontotok. Én nem vagyok híve a sárdobálásnak , egyébként elnézést kérek mindenkitől akit megsértettem!
Igazából nem is számít a komment vagy mit gondoltok rólam , én csak kérdeztem valamit , sajnos az emberek többsége csak akkor érti meg a másik helyzetét ha az ö cipőjében jár, s addig pedig úgy itélkezik bármiben mintha mindent tudna. A kérdésem nem volt rosszindúlatu , senki számára sértő , mégis megítéltek , miért ? Én ha ostobának vagy feleskegesnek tartok egy kérdést tovább lépek , de nem írok fölösleges véleményt , ha tudom vagy sejtem a választ leírom. De azért mert valaki szerintem rosszúl, vagy hülyeséget kérdez nem kezdem fikázni.
Fair akarok lenni , mert mindig az voltam , mégegyszer elnézést mindenkitől akit megsértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!