Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tőzsdére legalkalmasabb...

Tőzsdére legalkalmasabb oldal? (Kripto)

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Érdeklődni szeretnék, hogy Kriptora milyen oldalt ajánlanátok? Revoluton nincs fent rengeteg minden és emiatt is szeretnék valami új után nézni, melyik lenne a legmegfelelőbb? Lényegében csak hosszútávú befektetés céljából gondolkodok.

2021. febr. 1. 19:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a segítséget!
2021. febr. 1. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Hűha azért itt vannak elég erős fogalmi zavarok.
2021. febr. 1. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Kriptotőzsdét keresek, eddig csak revolutot használtam, fogalmi zavar nincs, esetleg fogalmazási, így utólag olvasva valóban kicsit kusza, de korántsem érthetetlen.
2021. febr. 1. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok dolgot keversz.

Kereskedés céljára a legjobb oldalak szerintem.

A coinbase pro illetve a binance.

Ha hosszútávon gondolkosz befektetésben akkor ne tartsd egy tőzsdén a cointjaidat, mivel azok nem a te cointjaid ha nincsen hozzá meg a privát kulcsod. Ha hosszútávon akarsz befektetni akkor vásárolj egy Ledgert a hivatalos forrásból, és arra küld át a tőzsdén vásárolt kódjaidat, ami lényegében a blokláncon tárololódik, nem is a ledgeren viszont a ledgerrel tudod elérni, vagy a privátkulcsoddal. A privátkulcs ledger esetében egy 24 szavas kód amit a ledger generál az első indításnál, ezt érdemes resetelni először. Ez csak is egy papírra írd le amit adnak hozzá, semmilyen online formában nem hozhatod nyílvánoságra értem ez alatt azt, hogy nem fényképezheted le, nem töltheted fel a netre valahova, mert ha ezt valaki megtudja akkor kitudja fosztani a számládat. Létezik még olcsóbb lehetőség is pl a papír alapú tárolás, ez lényegében annyi, hogy generálsz egy btc címet amit kinyomtatsz azon rajta van a publikus kulcsod illetev a privát kulcsod is. A privát kulcsal férsz hozzá a blokláncon keresztül a számládhoz, persze ehez kell egy btc wallett kilens is.

2021. febr. 1. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
A revolute nem ad cryptot, csak indexet....
2021. febr. 1. 21:08
 6/8 A kérdező kommentje:

A Ledger már nekem is eszembejutott pár éve, de akkor még legyintettem rá, hogy mini számítógép, feltörik simán stb stb Ezek a gondolatok ugye abból adódtak, hogy nem néztem soha utána mi is ez valójában, de nagyjából már ismerem. No és teszem azt Coinbasen vagy bárhol vásárolok X mennyiségű "akármit", akkor azt miképpen tudom levenni, hogy a Ledgeren tároljam és magaménak tudhassam, tehát rendelkezzek a coin felett?

Köszönöm egyébként ezt az összefoglalást, sokkal tisztább így már!

2021. febr. 2. 15:44
 7/8 anonim válasza:

Az az adott weboldaltól függ, hogy hogy tudod kiutalni.

Withdraw to wallet -szerűséget kell keresni.

2021. febr. 19. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Coinbase annyira nem megbízható,inkább Binance!
2021. febr. 21. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!