Mi tudtok a "mydailychoice" online marketingről?
Tapasztalatok érdekelnek?
Próbálta valaki? Keresett vele pénzt! Stb...
Egyszerűen mi a rendszer lényege? Átverés az egész?
Másra kell rásózni a versenyképtelen szemetet (termékeket)?
Tehát az ilyen jellegű válaszok érdekelnek! Mert egy szeretett ismerősöm akarta ,hogy kipróbáljam ,belevágjak! Természetesen van kezdő csomag stb...
És NEM-et mondtam!!!
Egyet értek! Ez így van!
Az egészségünk érdekében meg elég a saját tudatalatti hozzáállásod és már meg is van!
Nem kell hozzá semmilyen gyógyszer vagy ilyen túlárazott spray ami végülis max csak azért segít ha segít egyáltalán mert hiszel benne!
Szóval csak magadon segítesz megint nem kell hozzá semmiféle spay vagy ilyen csoda szerek :D
A gyümölcs koktél vagy a saláta ahogy mondod milliószor többet ér!
Én kipróbáltam és használom a termékeket. Engem egy olyan ismerősöm kereset meg, akivel előtte együtt csináltunk egy másik MLM-et, sikeresen, de amikor bemutatta nekem a MyDailyChoice-t, akkor váltottam. A termékekkel meg vagyok elégedve, amiket eddig próbáltam és napi szinten használom őket. Szerintem a fagylalt próbája az evés ráadásul pénz visszafizetési garancia van, tehát még nem is lehet rajta veszíteni. A pénzt kifizetik, lehet vele keresni, már ezt is megtapasztaltam. Igaz, hogy a termékeket január óta fogyasztom az üzletet meg márciusban kezdtem el.
A spraynél a napi maximum adag a 8 fújás, egy havi adag van egy sprayben.
Ha egy picit is utána jársz, akkor rájössz, hogy egy gyümölcs koktél vagy egy saláta semmit se ér és egyik se oldja meg az izületi panaszaimat, míg ezek a termékek teljesen megoldották.
Ha tapasztalat érdekel, an tapasztalatos csoport, kéredzkedj be oda.
Nem tudom, hogy jól döntöttél-e hogy nemet mondtál. A termék jó és garancia van az üzlet meg nem mindenkinek való, de a termékkel együtt azt is meg lehet próbálni.
Egy biztos, ne olyantól fogadj el tanácsot, aki se a terméket, se a rendszert nem próbálta ki és ez másra is igaz. És ha nem vagy biztos, attól aki megkeresett még mindig kérhetsz több tanácsot, feltehetsz több kérdést, sőt te is utána olvashatsz dolgoknak és még az után is mondhatsz nemet, ha nem tetszik.
Söt bankkártya adatokat kell megadni amit mindig tiltanak figyelmeztettnek!
Valami büzlik itt! Csak óvatosan most mindent csalásra hazugságra építenek.
Egy rövid videó hogy müködik az átverés!
https://www.youtube.com/watch?v=EFcAWzApzmI&list=TLPQMjgwNDI..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!