Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A szakmai gyakorlatot hogy...

A szakmai gyakorlatot hogy szokás beleírni az önéletrajzba? Vagy azt bele lehet írni?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, tehát nincs munkatapasztalatom a szakmámban. És gondoltam könnyebb munkát találni, ha ezt beleírom.

2021. jan. 26. 22:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem értek ehhez, mármint tudom a word-öt használni, de ilyen szinten már nem
2021. jan. 26. 23:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Egy diplomás ápoló vagy és nem tudod használni a wordöt? Szakdolgozatod hogy írtad meg? Van egy csomó sablon a a neten, pdf-et meg úgy tudsz belőle csinálni, például hogy le töltöd pl a doPDF programot ami egy virtuális nyomtató és ha rámész a nyomtatásra, akkor azt választás ki és kész is a PDF fájl....

Amúgy aki pályakezdő bírja a sulit, hogy hol és mennyit volt gyakon, két mondatban, hogy mit csinált, meg esetleg milyen kompetenciái vannak.

2021. jan. 27. 07:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan legyen 1 oldalnál hosszabb! Minden szakmai hely és a feladatok kegyenek benne
2021. jan. 27. 07:31
 14/19 A kérdező kommentje:

Tudom használni a word-öt természetesen, nem ezt írtam, csak kicsit másabb mint szakdogát írni.. És ha már van cv készítő a neten akkor azt használom, mert azzal szépen lehet és el is fogadják.

Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget!

2021. jan. 27. 10:20
 15/19 anonim ***** válasza:

"ha már van cv készítő a neten akkor azt használom, mert azzal szépen lehet és el is fogadják."

Hát, nemtom, annyira se nem szép, se nem jó.

A CV-d te magad vagy, amit eddig letettél az asztalra, a lenyomatod. Aki meglátja, az első benyomást ez alapján kapja rólad, az alapján az első 1-2 perc után amit rá szán, eldönti milyen ember vagy.

Válassz, hogy beéred egy csúnya tömegsablonnal, vagy adsz magadra, rászánsz 1-2 órát a szabadidődből, és megcsinálod rendesen.

2021. jan. 27. 10:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Szeretek olyan cv-t írni, ami kicsit kitűnik a többi közül, ha nem is tartalmában, de megjelenésében, formájában. Jobban is megragad a hresben, ha valami szokatlan lát, mint egy tucat önéletrajzot.
2021. jan. 27. 10:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Ha már ilyen sokan tanácsoljátok, megpróbálom ezt a word-ös dolgot, nem veszítek vele.
2021. jan. 27. 10:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha állami eübe akarsz menni, szerintem az önéletrajz puszta formaiság, mert nem tódulnak tömegével az ápolók... Magánszektorba vagy versenysszférában bárhova már jobban számít.
2021. jan. 27. 12:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Magánszektorba szeretnék, ezért szeretném ezzel "feltúrbózni" a cv-m
2021. jan. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!