A szakmai gyakorlatot hogy szokás beleírni az önéletrajzba? Vagy azt bele lehet írni?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, tehát nincs munkatapasztalatom a szakmámban. És gondoltam könnyebb munkát találni, ha ezt beleírom.2021. jan. 26. 22:03
1/19 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne lehetne, persze.
Szakmai gyakorlat, ettől eddig, x hely, releváns feladatok.
3/19 A kérdező kommentje:
Mivel én egyetemre jártam, így úgy volt, hogy volt év közben is meg nyáron is, egy adott klinikán voltam mind a 4 évben de különböző helyeken, azt hogy lehet?😅 Valahol többet voltam, valahol kevesebbet. De a legfontosabb szakmai gyakorlatom utolsó évben volt végig egy adott kórházi osztályon, akkor inkább csak azt írjam bele? (Egyébként ápoló szakon végeztem.)
2021. jan. 26. 22:25
4/19 anonim válasza:
Ha egy helyen voltál, de különböző részlegen, annál jobb
sorold föl időrendben, a legutóbbi legfelül, és így lefelé haladva, és részletezd az adott feladatot.
5/19 A kérdező kommentje:
Nem lesz úgy túl hosszú a CV?
2021. jan. 26. 22:39
6/19 anonim válasza:
ne legyen hosszabb 1 oldalnál, fogalmazz tőmondatokban. pályakezdőként szerintem elégnek kell lennie az 1 oldalnak.
7/19 A kérdező kommentje:
És ezt a részt a munkatapasztalathoz írjam? Mert ha rámegyek, hogy pályakezdő vagyok, akkor nem tudok ilyet beírni.
Azért is indult el bennem ez a kérdés, amit kiírtam 😅
2021. jan. 26. 22:51
8/19 anonim válasza:
Igen, a munkatapasztalathoz írd, de attól még pálya kezdő vagy. nem értem teljesen a problémát, "akkor nem tudok ilyet beírni.", gondolom vmi csodás online rendszer teljesen életszerűtlen. a szakmai gyakorlat munkatapasztalatként veszik, hiába nem munka, hanem oktatás
9/19 A kérdező kommentje:
A Profession-ön csináltam, és ott nem engedi de megcsinálom a Europasson.
2021. jan. 26. 23:13
10/19 anonim válasza:
én word-ben raknám össze, a lehetőségekhez képest az a legprofesszionálisabb, majd a pdf-be konvertált változatot küldeném szét, de más ágazatban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!