A bitcoin-nak van értelme?
Lehetséges. Meg az ellenkezője is lehetséges.
Ha van felesleges pénzed, tedd bele nyugodtan, de ne számíts csodára. Bejöt, meg nem is.
Én úgy csinálom, hogy azzal arányos értéket adok a pénzért, amit a magaménak szeretnék tudni.
Nem hiszek már a csodákban. Voltak persze nekem is jobb üzleteim, amikor aránylag kis befektetéssel sokat kaszáltam, de akkor is értéket adtam valakinek, nem árfolyamon múlott a dolog.
Fejlesztem magamat, fejlesztem a tudásomat, és magasabb árat kérek el a szolgáltatásaimért.
Ez az egy dolog, amiben hiszek, és tudom, hogy működik.
A másik. Főleg a mai, bundázós korszakban kockázatos.
Aki nagyon ért hozzá, az jobb esélyekkel indul, de valamilyen szinten ez is szerencsejáték.
A 26. válaszadónak igaza van - ezek mind-mind igénylik a szerencsét.
Ha megtanulsz pókerezni, és kaszinóba mész valódi tétekben játszani, az is. Minden ilyen könnyűnek látszó pénzkeresésnél van rizikófaktor. Ha nem lenne, ahogy írtam, senki nem dolgozna hanem mindenki ezt csinálná,és csak számolgatná otthon a bankókötegeket.
"az egyik mindig a hazaira fogad, a másik mindig a vendégre és egy a döntetlenre"
Ezt te is megteheted, ha veszel 3 szelvényt.
De ha még ezt sem vagy képes kiszámolni, hogy így is veszíteni fogsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!