Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A bitcoin-nak van értelme?

A bitcoin-nak van értelme?

Figyelt kérdés
Drágán adják, olcsón veszik és tök drága az utalás díja oda-vissza (ft-btc-ft).
2021. jan. 26. 14:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Meg az ellenkezője is lehetséges.

Ha van felesleges pénzed, tedd bele nyugodtan, de ne számíts csodára. Bejöt, meg nem is.

2021. jan. 26. 22:37
 22/35 A kérdező kommentje:
Ti hogy csináljátok?
2021. jan. 26. 22:39
 23/35 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, én úgy csinálom, hogy elkerülöm jó messze az ilyen "bombaüzleteket", legyen az MLM-átverés, scamcoin, netes pénzkeresés vagy akármi. Lehet hogy nem nyerek semmit, de nem is veszítem el a tőkémet. És eddig mindig az lett, amit jósoltam: akik beugrottak, csúnyát buktak. Volt aki a lakását is. Arról nem is beszélve, hogy mennyire tenyérbemászó az ilyen "porszívóügynök" viselkedés, amikor magát az arcodba tolva próbál rádumálni valamire, amikor kergeti a jutalékát...
2021. jan. 26. 22:42
 24/35 anonim ***** válasza:
36%

Én úgy csinálom, hogy azzal arányos értéket adok a pénzért, amit a magaménak szeretnék tudni.

Nem hiszek már a csodákban. Voltak persze nekem is jobb üzleteim, amikor aránylag kis befektetéssel sokat kaszáltam, de akkor is értéket adtam valakinek, nem árfolyamon múlott a dolog.

Fejlesztem magamat, fejlesztem a tudásomat, és magasabb árat kérek el a szolgáltatásaimért.

Ez az egy dolog, amiben hiszek, és tudom, hogy működik.

2021. jan. 26. 22:44
 25/35 A kérdező kommentje:
Tippmixpro?:
2021. jan. 26. 22:49
 26/35 anonim ***** válasza:

A másik. Főleg a mai, bundázós korszakban kockázatos.

Aki nagyon ért hozzá, az jobb esélyekkel indul, de valamilyen szinten ez is szerencsejáték.

2021. jan. 26. 22:51
 27/35 anonim ***** válasza:

A 26. válaszadónak igaza van - ezek mind-mind igénylik a szerencsét.

Ha megtanulsz pókerezni, és kaszinóba mész valódi tétekben játszani, az is. Minden ilyen könnyűnek látszó pénzkeresésnél van rizikófaktor. Ha nem lenne, ahogy írtam, senki nem dolgozna hanem mindenki ezt csinálná,és csak számolgatná otthon a bankókötegeket.

2021. jan. 26. 22:54
 28/35 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy ha így lenne, mindenki ezt csinálná, de lehet, hogy nem ismerik és azért. Ha összefognak 3an és az egyik mindig a hazaira fogad, a másik mindig a vendégre és egy a döntetlenre és a végén elosztjàk a hasznot, ennyi.
2021. jan. 26. 23:04
 29/35 anonim ***** válasza:
Vagy a nyertes fogja, letagadja, és lelép a nyereménnyel, te meg bottal ütheted a nyomát...
2021. jan. 26. 23:07
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"az egyik mindig a hazaira fogad, a másik mindig a vendégre és egy a döntetlenre"

Ezt te is megteheted, ha veszel 3 szelvényt.

De ha még ezt sem vagy képes kiszámolni, hogy így is veszíteni fogsz...

2021. jan. 26. 23:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!