Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig fog zuhanni...

Szerintetek meddig fog zuhanni a bitcoin ara?

Figyelt kérdés

2021. jan. 26. 01:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó lett volna az a $30 000-os beszálló.
2021. jan. 29. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Kicsot korai meg a karorom nem gondolod? Ha gme magaval rantja a vilagot akkor meg johet kutyara kamion

20 szazalekos mozgas bitcoinba apropenz. Sztem amugy kozel 50 szazalekos eses a csucsrol simman bennevan. Vagyis 20k ra visszaeshet.

En az orderekrt igy szoktam felrakni,

-10 szazalekra 50 szazalekat a dellanak

-20 szazalekra 30 szazalekat

-30 szazalekra 20 szazalekat

Persze enis vettem mar a csucson, meg anno amikor 3000 volt a teteje, azzal sincs semmi baj ha eleg turelmesen kivar az ember...

Amugy nem ertek a befektetesekhez csak a bitcoinhoz :)

2021. jan. 29. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Na, ez egy olyan kérdés, amire a legtöbb elemző is csak megközelítőleg tud válaszolni. Én pl az egyik magyar váltó blogján követem, hogy tudjam miről beszélnek a népszerű elemzők:

[link]

Mondjuk annyi extra, hogy én már +10%-al az alsó ellenállás felett elkezdek erősen vásárolni, aztán minél lentebb van az ár, annál többet pakolok rá. De az is fontos, hogy csak a portfólióm 40%-a van cryptoban, az is diverzifikálva a nagyobb altok között.

2021. febr. 4. 17:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó lett volna az a $30 000-os beszálló.
2021. febr. 9. 00:26
 15/17 A kérdező kommentje:
36ezernel szalltam be 52 ezer korul kuszallok es ha esik majd amennyit nyertem vele .pedig belerakom unra szerintetek jo otlet?
2021. febr. 14. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Én $100 000 alatt biztos nem szállok ki. De szerintem fel fog menni $150 000-ig is.
2021. febr. 14. 00:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Hosszabb távon nezve szerintem pár évig még biztosan nem fog, de mindig vannak/lesznek kisebb esések, ha pont kifogsz egy nagyobb esest az cumi, dr ha bizol a hosszú tavu sikerben akkor ilyenkor nem szabad kivenni.

Szoval szerintem a bitcoin nem rovif tavu kereskedesrr valo, hanem hosszabb tavu befektetesre, legalabbis jelenleg, egyre közelebb vagyok a pukkhoz.

2021. febr. 15. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!