Szerintetek meddig fog zuhanni a bitcoin ara?
Kicsot korai meg a karorom nem gondolod? Ha gme magaval rantja a vilagot akkor meg johet kutyara kamion
20 szazalekos mozgas bitcoinba apropenz. Sztem amugy kozel 50 szazalekos eses a csucsrol simman bennevan. Vagyis 20k ra visszaeshet.
En az orderekrt igy szoktam felrakni,
-10 szazalekra 50 szazalekat a dellanak
-20 szazalekra 30 szazalekat
-30 szazalekra 20 szazalekat
Persze enis vettem mar a csucson, meg anno amikor 3000 volt a teteje, azzal sincs semmi baj ha eleg turelmesen kivar az ember...
Amugy nem ertek a befektetesekhez csak a bitcoinhoz :)
Na, ez egy olyan kérdés, amire a legtöbb elemző is csak megközelítőleg tud válaszolni. Én pl az egyik magyar váltó blogján követem, hogy tudjam miről beszélnek a népszerű elemzők:
Mondjuk annyi extra, hogy én már +10%-al az alsó ellenállás felett elkezdek erősen vásárolni, aztán minél lentebb van az ár, annál többet pakolok rá. De az is fontos, hogy csak a portfólióm 40%-a van cryptoban, az is diverzifikálva a nagyobb altok között.
Hosszabb távon nezve szerintem pár évig még biztosan nem fog, de mindig vannak/lesznek kisebb esések, ha pont kifogsz egy nagyobb esest az cumi, dr ha bizol a hosszú tavu sikerben akkor ilyenkor nem szabad kivenni.
Szoval szerintem a bitcoin nem rovif tavu kereskedesrr valo, hanem hosszabb tavu befektetesre, legalabbis jelenleg, egyre közelebb vagyok a pukkhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!