Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik ha nem veszem át...

Mi történik ha nem veszem át a csomagot PostaPonton?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb cégtől rendeltem terméket, de nem biztos, hogy határidőn bellül lesz lehetőségem átvenni. Utánvéttel fizettem volna. Most akkor visszaküldik a feladónak és a szállítás költségeit nekem kell állni?

Köszönöm a válaszokat (Ha lesznek)

2021. jan. 21. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"K*rva sok pénz az az 1500ft. Meg éri pereskedni?"

Tudod, ha naponta felad valaki mondjuk csak 30 csomagot és abból csak 5 visszajön, akkor az 1 nap alatt 7.500 ft, 10 nap alatt 75 ezer ft, 20 nap alatt pedig már 150 ezer ft. Melyik az a vállalkozás, ami megengedheti magának, hogy a tettükért felelősséget nem vállaló emberek miatt havi 150 ezer ft-ot bukjon. És nagyon szolídan számoltam, szerintem.

A távollévők közötti szerződésnél lévő elállási jog nem arra lett kitalálva, hogy összevissza rendelgetek, aztán meggondolom magam és lemondom, hanem arra, hogy ha a MEGVÁSÁROLT TERMÉK NEM OLYAN, mint amilyennek leírták, nem jó a mérete, stb, akkor legyen joga a vevőnek módosítani, elállni, stb. És ez így rendben is lenne.

2021. febr. 20. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. Igen megérte pereskedni. Legalább tanult belőle a kedves megrendelő, és felelősségteljesebben rendel legközelebb, mint minden normális ember...
2021. febr. 20. 15:29
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 Na jó de 123 ezer forintot?

Ez az ÁSZF-ben volt vagy esetleg törvény?

2021. febr. 20. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!