Pénztárnál lévő kapu érzékelte?
Figyelt kérdés
Sparban vásároltam 2 zsugor vizet. Ilyenkor 1 db-ot kiteszek a szalagra és majd beszorozza...
Véletlenül a szóda alatt maradt egy csoki meg egy fogkrém. Nem vettem észre.
A lopásgátló kapu ilyenkor érzékeli, hogy más is maradt még a bevásárlókocsiban? És ha igen, miért nem riasztózott?
2021. jan. 18. 21:03
2/3 anonim válasza:
Gratulalok tesa,remeljuk mindig sikerul eltalani,min nincs lopasgatlo...
3/3 anonim válasza:
Sosem értettem, miért hiszik ezt az emberek. Azok a kapuk nem valami mátrixból szedett szkennelős, mindentlátós csúcsminőségű radarok, amik mindent látnak. Csak valami mágneses (?) érzékelő van bennük, és akkor csipognak, ha olyant viszel ki, amin rajta maradt/nem lett hatástalanítva a lopásgátló. A kapu azt sem tudja továbbá, hogy te kifizetted-e. Ha van rajta lopásgátló, csipog és kész, akkor is, ha kifizetted. Ha pedig nincs, nem fog csipogni, akkor sem, ha nem fizetted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!