A Telekom újra bevezette a 750 Ft-os késedelmi kamatot?
"8 Tudod, az a helyzet, hogy én online szoktam befizetni a számlát és általában mindig következő hó elején kapok fizetést, így gyakran nem tudom a 26-27.-i határidőt teljesíteni.."
de miért kell elb.szni a teljes fizetést 26-27ig?
hó elején megkapod a fizut, abból kéne ennyit megtartani hó végéig... ha ez nem megy, nem marad hó végén pár ezer forint, az nem a T hibája...
Ebben az ágazatban dolgozom, ez egy névtelen fórum, de biztos, ami biztos, nem írom le, hogy melyik multinál.
Jól leképezi a társadalom pénzügyi morálját, hogy RENGETEG ügyfél, nem akarok túlozni, szerintem 40%uk biztos, ami rengeteg ember, a seggére ver a fizunak és nem marad pár ezre az előfizetésre. Aztán velük ordibál, hogy miért nem 10.e a határidő, mert neki akkor van pénze.
Volt egy konkrét eset, amikor azt mondta az illető, hogy neki 10.én jön a fizu és ott van pár nap, amikor tud fizetni, 15.én már nincs semmije. Gratulálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!