Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Telekom újra bevezette a...

A Telekom újra bevezette a 750 Ft-os késedelmi kamatot?

Figyelt kérdés
Pár éve úgy tudom megszűnt, most újra bevezették? Ez egyáltalán törvényes, hogy ők büntetést szabnak ki önkényesen pár nap késedelmes fizetés miatt? Bár gondolom, mivel javarészt Fidesz tulajdonban vannak, így már bármit megtehetnek. A DIGI-t meg el kell üldözni, nehogy legyen egy normális szolgáltató az országban. Ezt a tolvaj banda Telekomot én már rég otthagytam volna, ha a DIGI elérhető lenne ott ahol lakom...

2021. jan. 16. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"8 Tudod, az a helyzet, hogy én online szoktam befizetni a számlát és általában mindig következő hó elején kapok fizetést, így gyakran nem tudom a 26-27.-i határidőt teljesíteni.."

de miért kell elb.szni a teljes fizetést 26-27ig?

hó elején megkapod a fizut, abból kéne ennyit megtartani hó végéig... ha ez nem megy, nem marad hó végén pár ezer forint, az nem a T hibája...

2021. jan. 31. 03:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Ebben az ágazatban dolgozom, ez egy névtelen fórum, de biztos, ami biztos, nem írom le, hogy melyik multinál.

Jól leképezi a társadalom pénzügyi morálját, hogy RENGETEG ügyfél, nem akarok túlozni, szerintem 40%uk biztos, ami rengeteg ember, a seggére ver a fizunak és nem marad pár ezre az előfizetésre. Aztán velük ordibál, hogy miért nem 10.e a határidő, mert neki akkor van pénze.

Volt egy konkrét eset, amikor azt mondta az illető, hogy neki 10.én jön a fizu és ott van pár nap, amikor tud fizetni, 15.én már nincs semmije. Gratulálok.

2021. szept. 4. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!