Hogyan szerezzünk pénzt házra?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Ebben az évben fogom elvégezni a gimit és utánna 3 év fösulira megyek.A barátommal már azon gondolkodunk hogy jó lenne egy saját házban lakni de nincs elég pénzünk .Van egy kis megtakarításunk.És a banktól kérni nem szeretnénk vagyis nagy összeget nem .Szoval szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnánk több pénzt keresni ?A barátom dolgozik de nem sok a fizetés .Én meg csak suli mellett tudok dolgozni.Van valami ötletek valami mellék munkára? Vagy hogy milyen handmade cucc menne a legjobban?2021. jan. 11. 12:04
21/23 anonim válasza:
Mamahotelben úgy hogy ki van nyalva a valagad és élősködsz úgy nem túl bonyolult, főleg ha igényeid nincsenek vagy éppen ki vannak tömve az őseid pénzzel :))))
Ehhez egyetlen dolog kell, igénytelenség és nem költesz a pénzedből. Voálá!
22/23 anonim válasza:
hazaadtam. Volt, hogy nem keveset, te kis nyomoronc. Valóban nem sokat költöttem magamra, de ez nincs összhangban azzal, hogy igénytelen is lennék. :))) Az őseim nincsenek kitömve pénzel, pont ezért kellett havi rendszerességgel hazaadnom és kivennem a részem a házimunkából. Voálá én nyertem nyomi!
23/23 anonim válasza:
Önképzés és tanulás, majd egyikőtök vállalkozni kezd. Ha beindul, mind a ketten csináljátok ezerrel.
Alkalmazotti pénzből hitel nélkül sajnos nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!