Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzünk pénzt házra?

Hogyan szerezzünk pénzt házra?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ebben az évben fogom elvégezni a gimit és utánna 3 év fösulira megyek.A barátommal már azon gondolkodunk hogy jó lenne egy saját házban lakni de nincs elég pénzünk .Van egy kis megtakarításunk.És a banktól kérni nem szeretnénk vagyis nagy összeget nem .Szoval szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnánk több pénzt keresni ?A barátom dolgozik de nem sok a fizetés .Én meg csak suli mellett tudok dolgozni.Van valami ötletek valami mellék munkára? Vagy hogy milyen handmade cucc menne a legjobban?

2021. jan. 11. 12:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szakra akarsz menni? Mert olyat kell tanulni, amivel piacképes vagy, ok pl egy tanári diplomával tuti lesz munkád, csak a fizud lesz kevés.

A másik, hogy a bank csak úgy nem ad hitelt, ahhoz fel kell tudni mutatni valamit. Pl lakáshitelhez majd 30% önerőt, na meg egy fix rendes munkahelyet. Az se ártana, ha hamar házasodnátok,meg lenne legalább 2 gyerek, akkor ott a csok, meg a babaváró, de ezekkel is ésszel kell számolni, mert vissza is kell ám fizetni.

Vállalkozást nagyon át kell gondolni, először bele kell tenni a pénzt és az se biztos, hogy menni fog, szóval a bukással is számolni kell.

Még csak most fog érettségizni, aztán még van 3 éved a fősulin, addig gyűjtögess, szerezz egy piacképes szakmát, és ha még mindig megvan a szerelmed és még mindig saját házra vágytok, akkor kell megnézni a lehetőségeiteket. Addig is lakjatok albérletben.

2021. jan. 11. 13:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#7-et lepontozták, pedig ennyi ésszel, gyorsan sok pénzt úgy lehet keresni
2021. jan. 11. 13:30
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
10: én nem értem, miért linkelgeti minden kérdéshez a kiszámolót. Nem mondom, nem rossz kis blog. De amit ez a kommentelő csinál, az nettó reklám. Remélem, Miklós fizet neki.
2021. jan. 11. 13:30
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Azért linkelgetem, mert egyszerűbb ott elolvasni a lakásvásárlós cikkeket, mint a fogalmatlan kérdezőnek most leírni mindent A-tól Z-ig.
2021. jan. 11. 13:49
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

10# Nem én írtam a kommentet és ez szerintem tök jogos is, de úgy vélem nem is az a célja, hogy pénzügyileg tudatos embereket képezzen tovább. Én nagyjából a középiskolákba építeném be az akadémiáját (youtube), vagyis éppen a kérdezőnek való, hogy magára szedjen némi pénzügyi ismeretet.

Illetve a kicsit tudatosabbaknak is teljesen jó gondolatébresztő lehet.

Valljuk be, aki otthon nem sok pénzügyi kultúrát szedett magára, annak később is kevés esélye van rá és ebben a kiszámoló a maga komplexitásával hiánypótló.

Persze ez csak az én véleményem.

2021. jan. 11. 13:51
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Csernok Miklós kb 10%-ban mond praktikus dolgokat, a fennmaradó 90% meg demagóg fäszság, képmutató prédikálás.
2021. jan. 11. 14:57
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Nem rossz a Kiszámoló, de lassan már egy szektához kezd hasonlítani. A hívek úgy terjesztik az igét, mintha szent írás lenne minden amit Miklós leír, nem csak pénzügyekben, hanem életvezetési tanácsokban is.
2021. jan. 11. 15:12
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vagyok híve, nekem a stílusa sok... ettől függetlenül én azt gondolom, hogy pénzügyi analfabétáknak pont jó. És sajnos a munkám során tapasztalom is, hogy sok esetben így kell beszélni az értetlenekkel. Szóval valahol megértem, ha valakit megtérít. :D
2021. jan. 11. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:
69%
Válaszolhatunk T. Kérdezőnek de le se kakilja.
2021. jan. 11. 19:06
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 7 év alatt sikerült 16 milliót összehozni mamahotelben egyedül. Semmi nem lehetetlen ja és magyarországon gyári munkán.
2021. jan. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!