Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen szakmával/végzettséggel...

Milyen szakmával/végzettséggel lehet alkalmazottként fél millió körül keresni?

Figyelt kérdés

2021. jan. 10. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát, ha leteszed a C+E jogosítványt, és a GKI vizsgát (de ha van itt hozzáértő, az majd leírja részletesebben), akkor elmehetsz kamionsofőrnek. Magyar cégnél, nemzetközi kamionsoför alkalmazottként fél milliótól kezdődik a nettó fizetésed.
2021. jan. 10. 03:24
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb középvezetői állás is így fizet nagyjából. Építőiparban a jó szakmunkások alkalmazottként jellemzően 400 körül keresnek.
2021. jan. 10. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Legjobb barátnőmnek gtk-s diplomája van, Pesten millió meg 1 helyre el tud menni dolgozni, mert minden cégnek van pénzügyi része,így egyre magasabb a fizuja. 500 nettót kao jelenleg, 2 éve végzett az egyetemen
2021. jan. 10. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Nekem egy mérnök és egy közgazdász diplomám van és két nyelven beszélek.
2021. jan. 10. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Víz-gáz-fűtésszerelő vagyok, napi 20-30 ezret keresek.Nagyon kevesen vagyunk, jó szakma tudom ajánlani!
2021. jan. 10. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

És vajon miért pontoztatok le?

Csatoljam be a fent említetteket igazoló papírokat és a bérlapomat?

2021. jan. 10. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon jó hiányszakmák, de ne azt keresd, hol tudsz ennyit keresni, hanem mi érdekel. És ha olyan munkát végezhetsz, amit szívesen csinálsz, akkor az sem lesz annyira érdekes, mennyit fizetnek érte.
2021. jan. 11. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag bármelyikkel. Manapság ez már teljesen átlagos fizetés, húszas éveimben a dupláját megkerestem. Akinek nincs havi nettó 500-as fizetése nem tudom mit művel, mert játszi könnyeddséggel megkereshető
2021. jan. 12. 00:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Mivel kerested meg a dupláját?
2021. jan. 12. 00:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!