Bosszús vevő, mit tegyek?
Eladtam egy váltót, ki lett próbálva, semmi baja nem volt.
Arról volt szó, hogy két héten belül beszereli a tag, ehhez képest több, mint egy hónap után szerelte be. Utána keresett meg, hogy nem jó a váltó. Most ügyvéddel fenyegetőzik, meg hogy írjak alá egy nyilatkozatot, amiben leìrom, hogy nem vagyok hajlandó a vètelárat visszafizetni. Mire számìthatok?
Kívánj neki minden jót a perhez, köszönj el, és csukd be az ajtót/vagy tedd le a telefont.
Semmiféle nyilatkozatot ne írj!
Jól sejtem, hogy nem írtatok róla adásvételi szerződést? Mert ha írtatok volna róla, akkor most problémád sem lenne.
Az adásvétel azért lett volna érdekes, mert ott írásban nyilatkozza a vevő, hogy megtekintett és kipróbált állapotban vette meg. Onnantól kezdve nincs vita annak használhatóságát illetően.
Jelenleg nem tudod bizonyítani, hogy vásárlás előtt kipróbálta és annak megfelelően hozta meg azt a döntés, hogy megveszi.
"Azokat fel lehet használni egy perhez?"
Nem lesz itt semmiféle per. Megpróbál nyomást gyakorolni Rád, hogy hátha elér vele valamit. Az embereknek ez már csak egy bevett szokása. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!