Jófogáson hirdetett árunál a vevő kérte a Foxposttal történő szállítást. Jóváhagytam mindent, megadtam az adataimat. Visszaigazolták, hogy sikeres, de hogyan és mikor tudom az automatába feladni?
Figyelt kérdés
Nincsen semmilyen kódom vagy valami más.2020. dec. 13. 10:30
1/2 anonim válasza:
Itt részletesen leírják, akár regisztrálsz, akár regisztráció nélkül lépésről lépésre:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a sima Foxpost automatában történő feladást ismerem. Engem az érdekelne, hogyan történik mindez akkor, amikor jófogáson keresztül kéri a vásárló a foxposttal történő szállítást. Elfogadtam a kérést. Kitöltöttem mindent. Elvileg sikerült, de nem kaptam kódot, vagy valamilyen más információt, hogy hogyan tudom az automatánál feladni.
2020. dec. 13. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!