Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 14.én vettem egy kocsit és...

Ha 14.én vettem egy kocsit és munka miatt még nemtudtam áiratni akkor nagy bajban vagyok?

Figyelt kérdés

Hallottam h 15nap van aztán kivonják a forgalomból

Igy h virushelyzet van + ünnepek...

Sajnos munka miatt sehogy sem értem rá unnepekkor is dolgoztam

1.25motoros benzines ford fiesta 2009esrol vanszo

2021. jan. 8. 13:15
 1/2 A kérdező kommentje:
December 14.
2021. jan. 8. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon még nem vagy elúszva, de azért csipkedd magad!

Az okmányiroda akkor szerez arról tudomást, hogy vettél egy autót, ha az eladó eleget tesz a bejelentési kötelezettségének. Egyébként nem tud róla, ha Te sem teszel eleget a bejelentési kötelezettségednek és Ő sem.

Általában ez nem 1-2 nap, van, amikor hónapok múlva intézkednek csak arról, hogy kivonják a forgalomból a bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt az autót.

A bejelentés abból áll, hogy bemutatod az eredeti adásvételi szerződést.

No most a probléma úgy is megelőzhető (amíg nem jutsz be a kormányhivatalba), hogy az ePapír szolgáltatás keretén belül tudatod velük a tulajdonosváltozást és csatolod másolatban az adásvételi szerződést hozzá. Aztán majd személyesen is tiszteletedet teszed náluk.

ePapír szolgáltatáshoz ügyfélkapuval rendelkezni szükséges.

Itt lehet indítani:

[link]

2021. jan. 9. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!