Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki/megalazo?

Szerintetek ciki/megalazo?

Figyelt kérdés
Szerintetek ciki, megalazo kasszában dolgozni? Ti mit gondoltok róla? Analfabétak? Csak idáig jutottak? Szerintetek megalazo? És mit gondoltok ha pl egy szép fiatal lány ül a kasszában? Sajnaljatok? Lenezitek? Mit gondoltok róla? Fejtsetek ki kérlek. Köszönöm a válaszokat :)
2020. dec. 30. 02:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na pont a 4es miatt érzem annak.

Amúgy művelt, tanult ember vagyok, 3 nyelven beszélek, és sajnos a kasszába kényszerültem már anno 19 évesen is, és most a vírus miatt megint oda kényszerültem.

És sokszor beszoltak, pl tanulatlan cafka, nekem diplomám van neked nincs, te csak egy kasszas vagy, stb stb stb. Pedig amúgy kemény munka, tudni fejből több szaz kódot, pl, naponta sok szaz ember megy át a kezed alatt. Én a takarítot sem érzem cikinek, ha nem lenne más, én meg a sz.. t is pucolnam természetesen. Köszönöm a válaszokat

2020. dec. 30. 11:35
 12/16 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
Ez van :) Az már rajtad múlik, hogy azoknak az embereknek a gondolatmenetét követed, akik szerint ciki vagy azokét, akik szerint nem. Eddig mindenki - beleértve téged is - azt írta, hogy nem ciki, ennek ellenére a kisebbséggel érzel együtt mégis. Miért van ez?
2020. dec. 30. 11:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

" tanult ember vagyok, 3 nyelven beszélek"

Ezt azért nem értem, hogy egy tanult, 3 nyelven beszélő ember nem talál jobb munkát? O.o

2020. dec. 30. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen , szerintem az , de ez csak az én szubjektív véleményem
2020. dec. 30. 23:59
 15/16 Fke ***** válasza:

He? Miért nézném le. Dolgozó ember. Nem látom a problémát.

Másnak kárt nem okoz (mint egy piramis játékos) és fontos szolgáltatást nyújt.

2020. dec. 31. 01:22
 16/16 Fke ***** válasza:
Előző nem lenéző vagyok. Ha 3 nyelven beszélsz akkor miért vagy kasszában. Továbbra sincs vajon a meloval, de sokkal jobban kereshetnel pl egy SSCben vagy ITval.
2020. dec. 31. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!