Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki/megalazo?

Szerintetek ciki/megalazo?

Figyelt kérdés
Szerintetek ciki, megalazo kasszában dolgozni? Ti mit gondoltok róla? Analfabétak? Csak idáig jutottak? Szerintetek megalazo? És mit gondoltok ha pl egy szép fiatal lány ül a kasszában? Sajnaljatok? Lenezitek? Mit gondoltok róla? Fejtsetek ki kérlek. Köszönöm a válaszokat :)
2020. dec. 30. 02:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit sem gondolok. Az is egy munkahely. Ahogy arról se gondolok semmit sem, aki a bankban dolgozik. Nem foglalkozok ilyen dolgokkal, hogy ki hol dolgozik, meg tényleg úgy vagyok vele, hogy minden ilyen munkahely, valakinek el kell végezni az ilyen dolgokat, meg ezek ilyen hétköznapi dolgok. Mármint, hogy tudnál vásárolni, ha nem lenne kasszás? Szóval na. Nem gondolok semmit. Nem sajnálok én senkit, nem nézek én le senkit. Nem értem, hogy miért lenne ciki kasszában dolgozni.
2020. dec. 30. 02:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok semmit. tudom, hogy tanulét, intelligens, diplomás emberek is rászorulhatnak szar melókra, ha nem zsidók és nincs kellő ismeretségük.
2020. dec. 30. 03:56
 3/16 anonim ***** válasza:
tanult
2020. dec. 30. 03:56
 4/16 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
27%

Szerintem nem, sőt, csodálom őket, mert elég kemény munkának tűnik.

Ugyanakkor értem azt is, hogy nyilván nem egy érettségizett/diplomás ember és nem is keres túl jól, szóval valóban alacsonyabb társadalmi státuszú. (Ami persze nem erkölcsi kategória.)

2020. dec. 30. 07:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Az is egy munka. Nem a munka alapjan itelem meg az embereket. Szepen köszönök, kérek, megköszönöm es szep napot kivanok neki tavozaskor.

Nem szégyen a munka.

2020. dec. 30. 07:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne az?

Azt meg végképp nem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy szép lány ül a pénztárban, vagy sem?

Tudod mi a ciki és megalázó? Ha például ilyenért valakit megszólnak. Nálam az konkrétan a paraszt viselkedés legalja és nem is szoktam szó nélkül hagyni.

Egy pénztáros feladata nagyon felelősségteljes, és nagy figyelmet igényel. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire fárasztó tud lenni mind fizikailag (emelgeted az árukat), mind szellemileg. Inkább tiszteletet érdemel, minthogy ciki lenne, vagy ne adj Isten, megalázó!!!!!!

Én fültanúja voltam egyszer a buszon, hogy srácok beszélgettek. Az egyik már dolgozott, konkrétan a temetkezési vállalatnál volt, segített előkészíteni az elhunytakat a temetésre. Érezhetően megtiszteltetésként kezelte, hogy egy elhunyt utolsó útján segédkezhet. Inkább nem írom le, hogy a haverjai ezt hogyan reagálták le. Számomra döbbenet volt, olyan dolgokat hoztak fel, és jókat röhögtek rajta. Ciki vagy nem ciki, beleálltam a dologba, és elküldtem a haverokat a jó k....va anyjukba. Meg is magyaráztam nekik, hogy miért.

2020. dec. 30. 07:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy ki ül ott legalább dolgozik, fontos munka nagyon.
2020. dec. 30. 08:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A munka nem szégyen. A szép lányoknak sem. (Sugardaddyt tartani viszont az.)
2020. dec. 30. 08:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nézem le őket, hiába vagyok most informatikus dolgoztam diákként kasszában. Elég nehéz tartani a scan számot, de mellette figyelni is mindenre.
2020. dec. 30. 08:38
 10/16 anonim ***** válasza:

Az a megalázó, amit Te annak érzel.

Nem szoktam azzal foglalkozni, hogy ki miért dolgozik ott.

És nem is tudhatom. Lehet, hogy csak egy átmeneti munkahely. Lehet, hogy kényelemből csinálja. Lehet, hogy nem tartja magát többre képesnek.

Összességében nem az én dolgom.

2020. dec. 30. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!