Veletek is előfordult már, hogy a DPD csomagkövetésén nem jelenítette meg a csomagotokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit bővebben kifejteném a helyzetet. Rendeltem december 22-én egy csomagot, amit aznap el is küldött az adott cég. Ők azt írták, hogy december 28-án kerül kiszállításra.
Dpd futárszolgálattal kértem a kiszállítást. December 29-e van és még mindig sehol a csomagom. Nem is azzal van a baj, hogy nem jött még meg 28-ra, hanem azzal, hogy nyomon sem tudom követni, ugyanis azt írja, hogy nem megfelelő a csomagszám, amit beírtam. (Egymillió %, hogy jól írtam be, nagyon sokszor átnéztem.) Furcsállom, hogy még egy héttel később sincs benne a rendszerben semmi, pedig biztosan feladta a cég, ahonnan rendeltem, hiszen csomagszámom is van. Veletek előfordult már ilyen? Gondolom érdemes lenne telefonálni nekik egyet...
2020. dec. 29. 11:24
1/5 anonim válasza:
Szia, kérdésre nem feltétlen tudom a választ mert velem is pontosan ugyanez a helyzet. Rendeltem 22.-én és 28-ra vártam, egészen tegnapig nyomon követhető volt a csomag. Ma meg már semmi hír róla és már 2 napja itt kéne lennie. Ugyanakkor rendeltem egy csomagot Magyar Postával az pedig már itt van, nem tudom mi lehet a probléma de egy cipőben járunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!