Szoktatok kaparósorsjegyen nyerni?
Sziasztok.
Érdekel, hogy nektek melyik kaparósorsjegyek szoktak bejönni meg szoktatok e nyerni vele? Nekem valamiért a Black Jack szokott hozni nyereményt sokszor ilyen 500 és 1000 de volt 2000 is rajta, a kis méretűn. Fáraók kincse nálam bukta, sokszor vettünk olyat de mindig csak 1 kellett a pénzhez még egy 500-hoz is, főleg a főnyereményhez is mindig mikor vettem csak 1 hiányzott...Asztro meg társai nem hoztak szerencsét még. Valamiért a Black Jack szeret engem :D. Ti nyertetek már nagyobb összeget kaparóson? Melyiken? Miket szoktatok venni általában?
A bukszával még nem nyertem egyszer sem.
Észrevettem, hogy az ilyen nagyobb sorsjegyeken mint a fáraók kincse, buksza, gyémántos valamin nem szoktam nyerni még kisebb összeget sem, viszont a kicsiken szoktam nagyobbat is. Én is szeretek kaparni, néha azt se bánt ha nem nyerke maga az élmény miatt szoktam.
Nagy szerencsejatekos vagyok, tudom mirol beszelek.
NEM SZABAD KAPAROST VENNI.
Pontosabban ha nem milliomos akarsz lenni es nem banod ha bukod a penzed akkor csak nyugodtan.
Az RTPje 65%koruli, vagyis a befolyt tet 65%t adjak vissza nyeremenykent. Borzasztóan keves. A roulettenel 97,3%ez a szazalek.
A kaparosnal 10bol kb 3nyer, abbol a 3bol 2 vagy a penzed adja csak vissza, vagy max a duplajat a tetnek.
4.te ne mond nekem mit vegyek XD
eddig szoktam nyerni meg maga az élvezetért játszok...
Leszrom, akkor vegyel. Vagy inkabb el is egetheted a penzed. A 65%rtp kb ezt jelenti.
De nem is magyarazom inkabb, fizesd csak nyugodtan a hulyek adojat. Es ezt ugy mondom hogy en rendszeresen jatszok kulonbozo szerencsejetakokat. De nem olyanokat ahol a haz elonye 35% hanem max 3-4%
Meg igy is minuszban vagyok kicsit, de nem egy es nem ketto 100-200k nyeremenyem volt mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!