Lottón, kaparósorsjegyen, egyéb nyereményjátékon (autó, utazás, műszaki cikk) Mennyit/mit nyertetek (legtöbb, legnagyobb)?
Figyelt kérdés
Annyira érdekel, hogy hirtelen mit érez az ember, ha valami nagyobb dolgot nyer?:)Nálunk apum nyert az 5 lottón 4-essel 1,7 milliót kb egy éve, de én sokáig néztem pl a szelvényt hogy tuti jól látom-e, nem akartam elhinni:)
Ti mit vagy mennyit nyertetek ezeken?
2012. ápr. 20. 11:40
2/10 anonim válasza:
5.092.890.758 forintot nyertem az ötöslottón jó pár éve.
3/10 anonim válasza:
Én bruttó 400.000 Ft-ot nyertem néhány éve, anyósom pedig kb. 6 éve egy Toyota Yarist a lottó minden órában nyeremény játékán. A család többi tagja eddig nem volt túl szerencsés.
4/10 anonim válasza:
én csak sorsjegyet szoktam kaparni, azon elég sokszor nyertem már 5000-10000 ftot.
5/10 anonim válasza:
Luxoron kép, Ötöslottón hármas, kaparóson 6ezret. De kaparóson többször nyertem már, 300-, 500-, 100-ftot. :)
6/10 anonim válasza:
Egyik szomszéd még vagy 10 éve nyert a skandin... telitalálat... volt dajdajozás hetekig, aztán a pénz elfogyott, a szerecsés nyertes pedig két évre rá meghalt rákban :(
7/10 anonim válasza:
Én színház jegyet nyertem tegnap előtt!:)) Boldog voltam én is néztem,hogy hóóó de király vagyook.:D
(Imádom a színházat.)
~Fann.
8/10 anonim válasza:
Legyen ön is milliomosban 2001-ben 100 000ft-t.
10/10 anonim válasza:
Szintén négyes ötöslottón :)
(1M HuF 15 évvel ezelőtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!