Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik szerint mindenkinek...

Akik szerint mindenkinek programozónak meg vállalkozónak kellene lennie, azok egy takarítók, postások, gyári munkások, mentősök (stb.) nélküli világban akarnak élni?

Figyelt kérdés
milyen hülye logikájuk van már? nem inkább afelé kéne tartani hogy az egyszerűbb munkát végzők is meg tudjanak emberi módon élni?
2020. dec. 26. 13:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem érted? Mi van, ha valakit NEM ÉRDEKEL az a munka, amivel a vállalkozók foglalkoznak? Függetlenül attól mennyire könnyű vagy nehéz.
2021. ápr. 10. 11:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem érted? "miért szeretnéd másoktol elvárni hogy ugyan annyiért végezzen nehezebb, kellemetleneb munkát?"
2021. ápr. 10. 16:23
 13/27 anonim ***** válasza:

"Mivel vállakozot és programozot nehezebb találni, ez alapján a munkájul is nehezebb kellemetlenebb.":

Hát ez teljesen téves következtetés. A programozók munkája nem nehezebb, mint sok másé, csak speciális matematikai, logikai képességeket igényel, ami sokakban nincs meg. Eleve a matematika kevés embernek megy igazán. Akinek viszont megy, annak nem nehéz. A vállalkozók pedig feltehetőleg szeretnek pénzügyekkel foglalkozni, szervezkedni, intézkedni. (Ha nem, akkor csak kényszer-vállalkozók.)

Akinek igazán nehéz, és főleg kellemetlen a munkája, az pont a WC-pucoló!

Nem tudom, miért gondolod, hogy a vállalkozók munkája nehezebb és kellemetlenebb, mint másfajta munkák?

Ha mindentéren könnyeb lenne miért menne bárki övonőnek / Wc pucolonak

2021. ápr. 10. 16:57
 14/27 anonim ***** válasza:

"A programozók munkája nem nehezebb, mint sok másé, csak speciális matematikai, logikai képességeket igényel, ami sokakban nincs meg."

Nem nehezebb / kellemetleneb munka, csak sok embernek nehezebb elvégezni. Teljesen egyértelmű :D

"Ha mindentéren könnyeb lenne miért menne bárki övonőnek / Wc pucolonak"

Mondjuk azért mert könnyebb???

2021. ápr. 10. 17:15
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy egyedül vagyok azzal, hogy olyan munkát szeretek végezni, ami érdekel is? És nem aszerint választottam foglalkozást, hogy milyen könnyű?
2021. ápr. 10. 19:47
 16/27 anonim ***** válasza:
15 "Megforditva miért szeretnéd másoktol elvárni hogy ugyan annyiért végezzen nehezebb, kellemetleneb munkát?"
2021. ápr. 11. 00:02
 17/27 anonim ***** válasza:
Elárulod végre, miért gondolod, hogy a vállalkozók munkája a legnehezebb és legkellemetlenebb munka, és ezért nekik jár a legtöbb pénz?
2021. ápr. 11. 12:20
 18/27 anonim ***** válasza:

Már leírtam a 10 válaszban, mit nem értesz rajta? Amúgy ha ugyan olyanok akkor miért nem leszel vállalkozó? (rengeteg gyerekekhez kapcsolodó vállalkozás van) Tudom mert nem akkarsz az lenni, de képzeld én meg csak 2 orában szeretnék ugyan annyit keresni. Gondolom nem zavarna hogy ezt a te fizetésedből egyenlitjük ki?

Kérlek probálj túljutni annak az ismételgetésén túljutni hogy ezt szeretnéd. Képzeld más emberek is hasonlo dolgokat szeretnének, egy olyan világban ahol végesek az erőforrások.

2021. ápr. 11. 12:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Ha ennyire utálod, miért csinálod?

Továbbá: hogy képzeled azt a világot, amiben mindenki vállalkozó?

Még továbbá: miért helyezed ilyen magas piedesztálra a vállalkozók munkáját? Semmivel sem magasabbrendű, mint a foglalkozások többsége.

2021. ápr. 11. 13:03
 20/27 anonim ***** válasza:

Én Sehol nem állitottam ilyeneket.....

-Nem csinálom, hol írtam olyat hogy csinálom????

-Hol írtam olyan világról ahol mindenki vállakozo??? Mivel nem írtam ilyet sehol, nem is képzeltem rola semmit....

- Sehol se irtam olyat hogy bármelyik foglalkozás magasabb rendű lenne....

Én csak azt kérdeztem miért vársz el olyat másoktól amit te nem szeretnél????

"Megforditva miért szeretnéd másoktol elvárni hogy ugyan annyiért végezzen nehezebb, kellemetleneb munkát?"

2021. ápr. 11. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!