Ez pénzügyileg megengedhető?
21 éves vagyok, és szeretnék külön költözni szüleimtől. Nézegettem kis stúdiólakásokat Budapesten, nagyjából 100 ezer + rezsiért már találtam olyanokat, amikbe szívesen költöznék. A jelenlegi fizetésem 280 ezer forint, nagyjából 500 ezer megtakarításom van.
Ezek mellett megengedhető, hogy elköltözzek vagy több pénzt kellene keresnem/gyűjtenem?
Elég szerény körülmények között éltünk mindig, a szüleim nagyon keveset keresnek. Éppen ezért nem volt sosem szokás ez a mindent megveszek ami megtetszik stílus, mert nem volt rá lehetőség. A barátaim legtöbbször jómódú családokból jönnek, úgyhogy hozzájuk most nem hasonlítanám magam, máshogy nevelkedtünk.
A szendvics témát jó, hogy említed, sosem értettem, hogy akinek minden forint számít, miért költ mondjuk 800 forintot egy háromszög szendvicsre :D Szóval én azt magamnak készítem.
Egy dolog van, amiből nem igazán szeretnék engedni, az pedig a szórakozás. Persze nem kell nagy dologra gondolni, de heti egyszer meginni pár sört a haverokkal, vagy elmenni moziba az nagyon fontos nekem. Persze a vírus miatt ezekre sem költök hónapok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!