Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék aranyt venni, majd...

Szeretnék aranyt venni, majd évek múltán eladni, tapasztaltak, segítetek pár kérdésben?

Figyelt kérdés

-Milyen aranyat éri meg vásárolni?

-Hol tudom ezt megtenni?

-Megéri-e?

-Milyen összegben éri meg venni, és pl 10 év múlva mennyit érne?

-Esetleg egyéb fontos információ

Kérem tényleg csak olyanok írjanak akik nem beszólogatni jönnek.

Értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2020. dec. 24. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
senki sem tudja, hogy 10 év múlva mennyi lesz az arany ára. Aki azt mondja, igen, az hazudik.
2020. dec. 24. 21:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak egy körülbelüli összegre lennék kiváncsi, egyértelműen :D
2020. dec. 24. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

De nem érted, hogy ezt senki nem fogja tudni megmondani?

Már a fogalmazásodon látszik, hogy nagyjából fogalmad sincs, miről kérdezel. Ha befektetni szeretnél, nézz nagyon alaposan utána, mielőtt megteszed. (Az alapos utánanézésen nem a gyakorit értem)

2020. dec. 24. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az arany nem műtárgy, nem nő automatikusan az értéke az idő múlásával.

Tipikusan "menekülő eszköznek" tartják és használják, vagyis akkor nő az értéke ha minden másé csökken, vagy azt gondolják a befektetők hogy csökenni fog.(Nyilván mivel mindenki aranyba akarja fektetni a pénzét, mert azt gondolják így megőrzi majd az értékét.)

Szóval ha sz*r időket jósolsz akkor vegyél aranyat, amúgy felesleges szerintem. Vannak ezzel foglalkozó oldalak, azonosítóval ellátott aranylapokat tudsz venni.

2020. dec. 24. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Legalább használnád a goggle-t, kérdező. Ilyenek kapnak szavazati jogot. Ostoba! Ezért nyer mindig a fidesz.

[link]

2020. dec. 25. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:

A kiszamolo.hu blogon van egy írás, befektetés aranyba a címe.

Ott minden le van írva.

2020. dec. 25. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
2020. dec. 25. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát árat szerintem nem tud senki mondani neked.. Én úgy saccolom ( de ez csak az én véleményem) hogy unciánkénti ára lesz egy év múlva kb 2200 dollár. Több kockázatelemző cég is valahová ide lövi be az árat. Vétel:

1. Fontos ,hogy csak leellenőrizhető forrásból vegyél aranyat ami alatt a befektetési aranyat értem. Lehet lapka, tömb vagy érme is.

2. Aranyat hosszú távra érdemes venni nem pár hónapra

3. Kalkuláld be azt is ami most volt májusban, hogy a karantén miatt sok üzlet nem volt nyitva, hogy el is tudd adni.

4.A tárolásáról is gondoskodni kell!

A Youtubon van fent Klapkával készült riport arannyal kapcsolatban. Érdemes megnézni. Az öreg nagy kópé volt a témában:)

2020. dec. 27. 11:39
 9/9 A kérdező kommentje:

#7 #8

Köszönöm szépen!

#8 Ilyen válaszra vártam, köszönöm:)

#5 Sajnos majd csak pár hónap múlva lesz szavazati jogom, remélem nem kövezel meg érte, hogy már fiatalon van MUNKÁBÓL félretett pénzem, amihez keresem a megfelelő befektetési formát;)

Boldogabb életet kívánok neked!

2021. jan. 3. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!