Az hogy lehet, hogy az obi-ban 100-150cm normand fenyő 4500 ft, az utaci árusoknál megy egy 100cm-es 10ezer forint?
Mert évi egyszer tudnak ezek a csöves fenyőárusok próbálkozni az ilyen könnyű nyerészkedéssel, és mivel vannak olyan gyökerek akik megveszik ennyiért, majdnem sikerül is nekik.
A fák többsége viszont a nyakukon marad és jöhet majd a dec 24-ei 60-70-80%-os akciós leárazás.:)
3-as, 4-es, nem tudom, mikor vettél/vettetek utoljára fenyőt, de nem árazzák le 60 %-al és nem hagyják ott.
Sőt, még pár szál ágat is úgy kell megvenni, amit levágnak a nagyobb fák aljáról.
Kora délután 1-2 óra körül jön az autó és elszállítják (valahol hasznosítják)- az árusok meg az utolsó szálig felszedik az ágakat.
Legalábbis Bpesten ez így megy.
Akkor én gonosz vagyok, lesz..rom hogy szegény árus 1 hét alatt akarja megkeresni a bmw árát. Jó nekem az obis is. Sőt, nagyon szépek az ott kapható fák.
Ezek az árusok is termelőktől veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!