Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem Ebay-ről órákat. A...

Rendeltem Ebay-ről órákat. A többi lent. ?

Figyelt kérdés

Rendeltem órákat az ebay-ről, az órák darabára kb 1000-1500 forint. Mennyiért lehetne tovább passzolni (Én ilyen 4000-5000 forintra gondolnék)? Van akinek van ebben tapasztalata? Megtudná velem osztani?

Nyilván nem ebből szeretnék meggazdagodni, de azért mégis érdekelne, hogy kb mennyi az a pénz amennyiért el lehetne adni őket. Itt gondoltam, hogy lehetne hirdetni esetleg facebookon, instán, körbekérdeznék a baráti körökben stb.

Szerintetek ez jó "fagyi pénz" kereseti módszer?

2020. dec. 18. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
10 éve én is ezt csináltam, Vaterán árultam őket, de ma már egy fillér hasznot nem lehet ilyesmivel szerezni. Hiszen mindenki ebayről és hasonló oldalakról rendelt cuccot árul.
2020. dec. 18. 02:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha mákod van igy karácsony előtt, mivel nem kell rá várni talán a duplájáért elmegy. Aztán kb a beszerzési áron, de készülj fel rá hogy a többségét vissza fogják neked küldeni hogy nem jó.
2020. dec. 18. 05:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ma már rengetegen rendelnek ebayről, aliról. Nagyon max 2000ért tudnád adni.
2020. dec. 18. 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg arra is készülj fel, hogy az egyik vevőd akár egy NAV-os próbavásárló is lehet: ugyanis ha azért veszel valamit, hogy eladd, akkor az üzletszerű kereskedelem, melyhez vállalkozói kell.

A bírság több lesz, ha megbuksz vele, mint a megszerzett haszon.

Épp a karácsonyi szezonban a NAV is fokozottan ellenőriz.

2020. dec. 18. 07:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm a válaszokat. :D
2020. dec. 18. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!