Online rendeltem de nem érkezik meg időben?
Figyelt kérdés
November 26.-án rendeltem egy ágyat külföldről , azt írták ,hogy 10-20 nap a kiszállítás. Tegnap kaptam egy email-t ,hogy mivel nincs raktárban ezért most gyártják le és mivel Karácsonyra bezárnak,csak Januárban szállítják ki és amúgy is az ágyakra a kiszállítás 20 - 30 munkanap.
Ha tudom,hogy ennyi idő,akkor máshonnan rendeltem volna,hogy ünnepekre már itt legyen , illetve a weboldalon sem írták,hogy nincs raktáron.
Lehet ilyenkor valamit tenni? Érdemes írni nekik vagy egyszerűen csak törődjek bele,hogy januárban majd kihozzák?
2020. dec. 12. 18:56
1/3 anonim válasza:
Lemondhatod a rendelést, de mire vissza kapod a pénzed addig meg is jönne az ágy.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,akkor mindegy ha megvárom.
Csak kicsit unfairnak érzem mivel ha weboldalon feltüntették volna ,hogy nincs nekik készleten és 30 nap+ ra kell számolni a kiszállítással akkor nem rendelem meg.
2020. dec. 12. 19:07
3/3 anonim válasza:
Ez sajnos ilyen. Én egy bakanccsal jártam így, azt mondták hogy meg kell rendelni Németországból, (Kínából ideérnek a csomagok két hét alatt). Miután hat hét alatt sem érkezett meg, visszamondtam a rendelést és máshonnan rendeltem meg. Két nap múlva megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!