Van 720 euróm mit vegyek magamnak karácsonyra???
Figyelt kérdés
csomó rosz dolgon keresztül mentem 29 éves leszek sosem volt barátnőm csók sem volt életembe mivel lepjem meg magam, mi lenne az értelmes dolog?? folyton ezen kattog az agyam kevés embert ismerek bízom meg valakiben . Gondolkodtam ,hogy növekedési hormont veszek ,de féllek tőle és még kellen hozzá pénz mivel lepjem meg magam mi lenne az értelmes dolog??2020. dec. 11. 19:49
11/13 A kérdező kommentje:
miért lennék mArha?
2020. dec. 13. 00:34
13/13 anonim válasza:
Pszichológust én is javaslom, nekem rengeteget segített az elakadásaimban. Igaz nem olcsó, de ebből kijön elég sokáig a terápia végéig is (kb heti 10-12 ezerrel számolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!