Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A közgazdászok csak piramisoka...

A közgazdászok csak piramisokat építgetnek, vagy van bármi hasznuk is a társadalom részére mostanság?

Figyelt kérdés

Megértem, hogy az oroszlán is fontos a szavannai ekoszisztéa számára, mert kiszűri a gyenge egyedeket a csordából, de...

Mióta eszemet tudom, mindenki azt mondogatja, hogy fussak, ha közgazdászt látok. Bármikor szóbaelegyedek eggyel (bár ne hozná sors), azonnal vmi MLM bullshitről vagy tőzsdei spekulációról kezdenek hablatyolni, és hogy mennyire jól megy, és csatlakozzak. Kérdem én, mi a különbség egy piramisjáték és a tőzsde között? Miért akarják elhitetni, hogy mégis más?

2020. dec. 11. 05:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

9es:

A tervrajz opcionális! Mondta a villanyszerelő és a konnektort a zuhany alá tette.

(Sajnos megtörtént események alapján.)

2020. dec. 11. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Közgazdász vagyok, szintén vállalkozó + jól fizető állásom van szóval nem rossz dolog ez a közgazdászság...de sajnos én is észrevettem, hogy sok naív frissen végzett embert berántanak MLM-be és évekig nem jutnak ki belőle. Amúgy én is szeretem a tőzsdézést + beszélni róla, megtakarításaim 20%-át részvényekben tartom :D 26 F
2020. dec. 11. 17:22
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak a közgazdászok esnek bele :D Tiktokon egy Foreveres építőmérnököt találtam a minapxd
2020. dec. 11. 17:28
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

MLM-ben egészen válogatott emberek tudnak elbukni.

IT-s vagyok, nálunk is páran betoltak egy kis vagyont a nagy semmire. Ennek semmi köze a szakmához, inkább a hiszékenységhez

2020. dec. 11. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

A közgazdász maradjon a kaptafánál, ne piramist építsen!

- egy egyiptológus

2020. dec. 11. 21:35
 16/20 hun_74 ***** válasza:

14 "IT-s vagyok, nálunk is páran betoltak egy kis vagyont a nagy semmire. Ennek semmi köze a szakmához, inkább a hiszékenységhez"

Azt hittem aki az IT szektorban dolgozik, annak van annyi esze, hogy nem dől be ilyen paraszt vakításnak.

2020. dec. 17. 18:23
 17/20 hun_74 ***** válasza:

7@ "Úgy megnéznék egy olyan kommunát, ahol semmilyen főiskolai végzettségű személy nem tartózkodhat"

-Volt ilyen kommuna: Pol Pot rezsimnek hívták...

2020. dec. 17. 18:26
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

@14

Ha valahova vagyont kell betolni, az nem MLM.

Az MLM-nek épp az a lényege, hogy (komolyabb) tőkebefektetés nélkül, akár a konyhapénzből elindítva, létre tudsz hozni egy hatalmas, törzsvásárlókból álló hálózatot.

2020. dec. 17. 23:52
 19/20 anonim ***** válasza:
18., az MLM oont arra epit, hogy nem az alapito, hanem a balekok toljak bele a penzt, ebbol lesz az alapito ak leginkabb kifizetese.
2020. dec. 18. 00:33
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz.

Épp annyira vagy képben az MLM-mel kapcsolatban, mint amennyire a magyar helyesírással.

Szóval, semennyire.

2020. dec. 18. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!