Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A közgazdászok csak piramisoka...

A közgazdászok csak piramisokat építgetnek, vagy van bármi hasznuk is a társadalom részére mostanság?

Figyelt kérdés

Megértem, hogy az oroszlán is fontos a szavannai ekoszisztéa számára, mert kiszűri a gyenge egyedeket a csordából, de...

Mióta eszemet tudom, mindenki azt mondogatja, hogy fussak, ha közgazdászt látok. Bármikor szóbaelegyedek eggyel (bár ne hozná sors), azonnal vmi MLM bullshitről vagy tőzsdei spekulációról kezdenek hablatyolni, és hogy mennyire jól megy, és csatlakozzak. Kérdem én, mi a különbség egy piramisjáték és a tőzsde között? Miért akarják elhitetni, hogy mégis más?

2020. dec. 11. 05:57
A kérdező szavazást indított:
Rühellem a közgaszdászokat
Imádom a piramist
6 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Közgazdász vagyok, saját vállalkozásom van, kereskedelemmel foglalkozunk. Csak a fenti 2 válaszlehetőség van? Remélem érzed a kérdésemben az iróniát...
2020. dec. 11. 07:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami troll kérdés, vagy tényleg fingod sincs mit jelent a közgazdász szó?
2020. dec. 11. 07:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
nincs értelmes választ, jelentsük a kérdést
2020. dec. 11. 08:52
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Megint egy troll kérdés, amivel három szakmát és annak képviselőit próbálja fikázni a troll.
2020. dec. 11. 08:57
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, te valami nagyon buta ember lehetsz!

Az MLM-huszárok és az önjelölt tőzsdelovagok a legritkább esetben közgazdászok.

Ha közgazdászt keresel, a Magyar Nemzeti Bankban, a Pénzügyminisztériumban, a vállalatok a gazdasági igazgatóságainál vagy a könyvelőirodákban nézelődj!

2020. dec. 11. 09:04
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Hát persze kérdező!

A közgazdászok teljesen feleselgesek, mert semmire nem jó piramisokat építenek.

A jogászok mindenféle olyan embert védenek, akiket nem lenne szabad

A mérnökök mind úgy hülyék ahogy vannak, a szakmunkások mutatják meg nekik, hogy mi-merre-mennyi

A tanárok ugye klasszikus "aki tudja csinálja, aki nem tanítja"

Az összes humán szakos ingyenélő, ezekre kár is a szót vesztegetni egyenként

Az összes tudományos pálya marhaság, ki a fenét érdekel, hogy 5 millió fényévre mi van tőlünk, vagy az atomban? Odaverek a kalapáccsal, bemegy a szög, nincs itt látnivaló

Kihagytam valamit? :D

Még szerencse, hogy vannak a jó öreg szakemberek, akik miatt működik a világ.

2020. dec. 11. 09:26
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Úgy megnéznék egy olyan kommunát, ahol semmilyen főiskolai végzettségű személy nem tartózkodhat:

Vajon hány éven belül fosná össze magát az elektromos rendszer, taszítva ezzel a kommunás az amishok szintjére?

2020. dec. 11. 12:07
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
6-os, igazad van. Mérnöki munkához tudok csak hozzászólni. Megtervezek egy épületet, de igazából minek, hisz úgy is adja magát építés közben, mit hogy kell. Csak felesleges órákat tökölök vele.
2020. dec. 11. 12:52
 9/20 anonim ***** válasza:
64%

8: bár nem vagyok építész, de azt a mondatot már sokszor hallottam, hogy "kijavítottuk a hibát, amit az építész vétett".

Ez eddig mindig sok pénzembe kerüt :D

2020. dec. 11. 12:56
 10/20 anonim ***** válasza:
2020. dec. 11. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!