Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hétfőn fizettem be a számlámra...

Hétfőn fizettem be a számlámra pénzt és csak a mai nap tudtam belépni a smartbankba higy tudom jóváhagyni a pénzt ?

Figyelt kérdés
Szeretnék interneten rendelni de azt irta ki a tranzakció sikertelen, hol tudom akkor az alkalmazasba jóváhagyni hogy tudjal vele internetne fizetni ?
2020. dec. 10. 11:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És ugye most az van oda írva hogy a tranzakció feldolgozasa időhiánymiatt törölve
2020. dec. 10. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Befizettél a számládra pénzt, és ezt akarod jóváhagyni netbankban? Mi van?
2020. dec. 10. 11:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, csak mar azt irja tranzakció törölve, es kost szeretnék online rendelni de nemtudok
2020. dec. 10. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Hol fizettél be?
2020. dec. 10. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom azért nem tudsz fizetni vele, mert nov. 2 óta az internetes vásárláshoz telekódot is kérnek és azt nyilván még nem állítottad be.

Netbank - bankkártyák lekérdezése - módosítások - telekód beállítása.

2020. dec. 10. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
5-ös vagyok, most látom, hogy Smartbankos vagy - bocs, ott nem tudom, hogy hogy kell beállítani.
2020. dec. 10. 12:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Atm keresztül próbáltam paypalon is és visszautasította a bank a kártyámat
2020. dec. 10. 12:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Most a jelszót és a telekodot is megváltozttam de most sem engedi, nemtudom mi a szar van már
2020. dec. 10. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

Nem lehet, hogy kevesebb pénz van a számládon, mint amennyiért vásárolni akarsz? Ha külföldi oldalról vásárolsz, akkor a valutaváltásnál is eltérés lehet.

"Atm keresztül próbáltam paypalon is és visszautasította a bank a kártyámat"

Mi van??? :D

Hogyan fizettél be pénzt, bankfiókban vagy az ATM-nél?

Nem lehetne, hogy kicsit értelmesebben leírd, mit csináltál?

2020. dec. 10. 12:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Hétfőn befizettem a számlamra x összeget automatánál, és csak a mai nap tudtam belépni ebbe a smartbankba hogy jóvá tudjam hagyni de azt írta ki tranzakció idő keret túllépése miatt törölve lett. DE a számlámon mutatja az összeget és tegnap vásároltam is vele szóval az összeg rajta van , csak most szerettem volna onlime rendelni a Bershka oldalárol de folyamatosan azt irja tranzakció elutasítva, utána próbáltam paypalon és ott meg azt írja hogy a bank elutasította a kártyámat , és most pedig már mindent megváltoztattam jelszót, telekódot de most sem engedi
2020. dec. 10. 12:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!