Az új lakásfelújítási támogatás kapcsán honnan tudom előre hogy jogosult vagyok e a támogatásra?
Igen, a közlönyt kell alaposan elolvasni, abban minden feltétel egyértelműen szerepel. Csak arra is nagyon kell ügyelned, hogy a felújítás befejezésekor, a számlák benyújtásának az időpontjában is meg kell felelned a feltételeknek, nem elég csak most!
(pl. nem töltheti be közben a gyermeked a 25 évet, nem költözhet el, nem lehet köztartozásod, nem szakadhat meg tartósan a tb-jogviszonyod, stb.)
3-as vagyok: Egyébként állítólag a 02.01.-én induló, ehhez a támogatáshoz kapcsolódó kedvezményes hitelt nyújtó pénzintézetek vizsgálják a jogosultság feltételeit.
Ettől függetlenül a benyújtáskor az Államkincstár újra vizsgálja, tehát mint írtam, a befejezéskor is meg kell felelni a feltételeknek.
Azonban a pénzintézet vizsgálata már egy előzetes kontrollt jelenthet,de ennek részleteiről még nem jelent meg a rendelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!