Egy ismerősöm küldene nekem csomagot Amerikából, akkor azért nekem kell majd még fizetni? Hol tudnám megnézni, hogy mennyi lenne a szállítási díj?
Gyakran szokott hazajárni (negyed-félévente), de most a vírushelyzet miatt nem járt haza. Máskor sok hely szokott lenni a bőröndjébe, így amit hozzá szoktam rendelni simán befér. De most összegyűltek a dolgok és így nem fogja tudni hazahozni a rendeléseim, ha javul is a helyzet és többször is fog hazajönni, akkor is lehet, hogy elhúzódik akár 1-2 évig is mire minden felgyűlt dolgot haza tud hozni (mert ugye nem csak nekem hozná haza).
Nem túl értékes dolgokról van szó, leginkább kirakókat rendeltem a lányomnak, mert gyűjti őket. Arra gondoltam, hogy mindenkinek egyszerűbb lenne, ha hazapostázná ezeket, csak fogalmam sincs, hogyan működik ez :/
UGyanez vonatkozik az USA-ra is (vám-áfa tekintetében), az értékhatárokat vegyétek figyelembe!!!
A szállítási költségről ő tud infót begyűjteni.
A feladónak rá kell írni a csomag értékét.
Az nem kifogás, hogy ajándék. Gondolj csak bele, az összes kínai meg egyéb csomagot "ajándékként" küldenék, ha ez mentség lenne a vám-áfa alól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!