Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előfizettem egy társkeresőre...

Előfizettem egy társkeresőre amit mint mindenhol le kell mondani mert megújul. Viszont itt FAXolni kell egy kérést hogy töröljék. Nincs ilyen gépem és faxolni sem tudok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Ha törölném a fiókóm például, akkor megszűnne a megújulás is ?

2020. dec. 3. 09:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Ezt nem tudom megmondani, ez az ő feltételeiktől függ.

A lemondás a legtisztább, és az erről szóló hiteles visszaigazolás a részükről.

2020. dec. 3. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
A fiók törlésével még nem mondod le a szolgáltatást, attól még vonják a számládról. Menj be a postára, ott lehet faxoltatni.
2020. dec. 3. 10:35
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Amúgy a bankodnál is le tudod tiltani a megújuló fizetéseket, akár a netbankodban is lehet ilyen lehetőség.
2020. dec. 3. 11:48
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

13., viszont attol ok mrg jogosan tartanak igenyt a szerzodes alapjan a penzre, akar be is hajthato.

12.-es jol mondta, a fiok torlese nem feltetlenul szunteti meg a jogi kotelezettseget.

Azt nem tudtam, hogy postan lehet faxolni, de emelle elkuldenem postan ajanlott levelkent a lemondast. (Az email legtobbszor nem bizonyito ereju, de plusz egy megoldaskent jo lehet.)

2020. dec. 3. 12:04
 15/17 BeefEater ***** válasza:
89%

Meg sem találtam az oldalon a szerződési feltételeket. De ha igaz, hogy csak faxon lehet lemondani, akkor neked valami e-fax kell, például: [link]

És legközelebb ne fizess elő olyan szolgáltatásra ahol a lemondás feltételei nem tisztázottak vagy nagyon bonyolultak.

2020. dec. 3. 13:46
 16/17 anonim válasza:
Sikerült megoldani a lemondást? Hasonló problémám volt nekem is.
2021. márc. 2. 11:08
 17/17 anonim válasza:

Mi lett a sztori vége? Én is csapdájába estem az egésznek. Egy másik post alatt is van ilyen, valószínűleg sokan vagyunk még. Én nagyon sokszor próbáltam megkeresni őket, de elérhetetlenek, a faxolási kérelmem pedig vissza dobta a fogadó fél.

Már keresetet akarnak indítani és behajtóval kerestetni annak ellenére, hogy már készter is befizettem a díjat.

Sajnos az ügyvédi iroda akik a partnerei, egy valós német cég, tehát a behajtási e-mailek nem kamuk. ( Legalábbis elég hiteles, mert van több elérhetőségen működő ügyfélszolgálatuk is ).

Akinek volt velük ügyük, mármilyen státuszban, kivitelben, írjon privátot. Lehet össze kellene fogni.

( Egyébként a felhasználói felületen a fax csak egy példaként van feltűntetve, egyébként írásos mód van feltűntetve, tehát e-mailt is fogadniuk kellene... )

2021. jún. 23. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!