Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderről tudtok nekem mondani...

Tinderről tudtok nekem mondani valami infót?

Figyelt kérdés

Meguntam, hogy minden csaj foglalt körülöttem, és majd nem sokára tervezek felmenni Tinderre, de már mindent hallottam róla, jót is meg rosszat is. Nektek mi a véleményetek? Ha én egy komoly párkapcsolatot keresek mennyi az esélyem ott? Illetve annyi kérdésem lenne, hogy mit írjak magamról? Előre is köszi mindenkinek 😀

19/F

2020. jún. 21. 22:22
 1/7 anonim válasza:
Ott prostik vannak, nem? Fizetősek.
2020. jún. 21. 22:41
 2/7 Noren1989 válasza:

Maradjunk annyiban, hogy ha nem vagy kiemelkedően jóképű, vagy felülreprezentàlt, nem lesz túl sok talàlatod.

A leíràst nem olvassàk, nyugi.

2020. jún. 21. 22:44
 3/7 anonim válasza:

Nekem bnőim közül többen tindereznek, van aki komolyabb kapcsolat céljából! (És gondolom, h nem csak az a három lány ilyen, akiről tudom, hanem többen is.)

Úgyhogy ha egymásra találtok, lehet esély :D

2020. jún. 21. 23:06
 4/7 anonim válasza:
Kell hozzá kitartás, mire találsz olyat, aki szintén komoly kapcsolatot keres és kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak, de egyáltalán nem lehetetlen. Több ismerősömnek is lett onnan tartós, több éves kapcsolata. És nem, nem kiemelkedően jóképű srácokkal, hanem teljesen átlagos kinézetűekkel.
2020. jún. 21. 23:23
 5/7 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd. Semmi jó tapasztalatom nem volt még ott, csak szétcseszik az önbizalmadat.
2020. jún. 21. 23:27
 6/7 anonim válasza:

Tinder, Badoo, Hotornot egy kutya. Egy cég alatt üzemel mindegyik. Ezt csak azért írom, hogy ne csodálkozz ha ugyan azt a személyt ugyan azzal a profillal másik app-on is megtalálod.

A csajok (vagy az életkoruk alapján nők, de mégis tini agyszinten mozognak) 50%-a csak ego növelés miatt vannak fent. Ahol kint van az insta név, az egyértelmű hogy követőket akar farmolni.

A maradék 40% prosti, jégkirálynő, vagy gyerekkel rendelkező nő, aki bár leírja hogy nem pótapát keres, de titkon elvárja hogy legyen megfelelő egzisztenciád eltartani a pereputtyot.

Nagyjából úgy 10%-ra teszem azokat akik tényleg komoly kapcsolatot keresnek ezeken a telefonos alkalmazásokon.

Próbálkozni lehet, de sok reményt nem kell fűzni hozzá. Legtöbben csak bäszótársra vágynak laza kötöttségmentes kapcsolatban. Nekem eddig 3 csajt sikerült felszednem akik mint utólag kiderült csak bäszótársat akartak.

Tény hogy vannak normális szolid lányok, akik tényleg szeretnének komoly kapcsolatot, ez a képekből és a leírásból könnyen leszűrhető, hogy komolyra szeretnének menni.

Az én meglátásom, hogy ezeken az app-okon a társadalom közép, vagy alsó közép kategóriája ismerkedik. Minimális IQ és EQ intelligenciával megáldva.

2020. jún. 21. 23:31
 7/7 anonim válasza:
Ide csak dugókomát jönnek keresni a csajok.Haverom jóképű,sportos srác, mikor úriemberbe tolta le se szarták,talikra járt, de vissza sem reagáltak rá.Aztán stílust váltott a tanácsomra, rámenősen írogatott,a talikon seggrepacsi, cici fogdosás, és láss csodát a csajok egyből másztak rá.Hetente dug jobbnál jobb csajokat onnan.:)
2020. jún. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!