A pyrobox.sk nevű oldalról érdemes tűzijátékot rendelni?
Az ekopironál utánvéttel szállítanak jó a minőség és a választék is.
Ilyen hogy előreutalás ott nem is láttam! Lerendeltem lehozták és a futárnak fizettem. Magyarnál utaljak előre, volt rá példa hogy eljátszotta hogy a webshopon lévő bankszámlaszámot visszadobta és egy privátra még egyszer menjen be a vevő utalni. A magyar választék gyerekes és csapnivaló. A minőség is a leg alapabb valami. Már csak a maradékból lehet válogatni. Másik magyar nagy cég már évközben nem is akar szállítani. Év végén kis falvakba szintén nem szállít. Bedobja szállítás előtt a rendelésnél megbeszélt előre utalt házhozszálításnál hogy menjen le a vevő érte le a városba. Valahol szállítás sincs le kell menni X átvevőhelyre.
Egy lengyel, cseh, szlovák választékkal és MINŐSSÉGGEL egyik magyar pyroshop sem veszi fel a versenyt. A lengyeleknél nagyon élénk színek, változatos effektek vannak. A petárdájuk első rangú. Gyenge túlárazott kínai utánzat amit azonos árkategóriában a magyar választékból ki lehet hozni!
Csak példa egy magyar webshopban találj nekem F3 mas XXXL méretű óriásrakétát. Normális áron egy 45-50 mm es telepet. Egy extrásabb rakétát mint az óriásikoly. Egy normális szikraszökőkutat, változatos színű bengálitüzet. Ja és a petárda, el lehet vele napokig szórakozni olcsó, nagyon ütős. A kis zöld 100db os gyújtószállasból ami a leg drágább közülük 1000Ft, többet ér mint egy zsáknyi kis tűzijáték a magyar választékból. 2000ft 2 dobozzal egész szilveszter este el lehet vele szórakozni. Úgy hogy már pár nappal előtte dobálsz belőle! A nagyobbak belőle is olcsók és nagyon ütnek. Napokon át el lehet vele olcsón szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!