Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy cég profitjànak számitásàb...

Egy cég profitjànak számitásàba miert nem kalkulàlja a fönök a fix költségeket? Az igy hol mutatja ki a profitot?

Figyelt kérdés

Igy szàmol:

Netto árbevételek - munkabér és alvàllalkozi költségek= Profit

Aztàn alatta táblàzat a fix költségekröl (székhelydij könyvelöi dijak üzemanyag gepjarmübérlés adók stb)

Igy kimtat olyanokat, hogy:

"Profit/tárgyhonap" 15 millio Ft

Csak épp van még 18 millio Ft fix költség/hó

Magyarán veszteséges a cég.

Ez most mi?

Szoljak neki egyáltalàn?

(Nekem kell leadni az adatokat neki es kimutatni mindezt a "hülyeséget")

#profit szàmitàs
2020. nov. 27. 13:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Szoval ö meg kimutatja hogy 15 millio Ft a profit..nem értem.
2020. nov. 27. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Megvan.lehet csak gazdasági profitot néz
2020. nov. 27. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Te mióta vagy a cégnél Kérdező? Mert én nem nagyon tudom elképzelni, hogy azt hiszi a főnök, hogy keresett 15 milliót, de közben bukott 3-at. Szerintem ez azért pár hónap alatt feltűnik neki, akármennyi pénze van.
2020. nov. 27. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Cégeknek dolgozunk.

Ez a cég ügyfél.

És én mindig elmondom hogy xy megint és megint vesztesèges, csoda hogy igy müködik, erre ö meg mindig néz ràm bàrgyu szemekkel, hogy szerinte nem az.

Most komoly nem tudom hogy neki ez a profit? Hogy egyszerüen nem vonja le a költségeket es jonapot?

Azota megtalàltam hogy oké, hogy ha csak a gazdasàgi profitot nézzük az valoban pluszos, de ilyen olyan benzin szakmai tanàcsadàsok meg könyvelöi dij meg ezerféle egyéb minuszba viszi a céget és a normàl profit az negativ.

Azon is agyaltam hogy lehet direkt csinálnak egy rakat fiktiv szàmlàt hogy ne kelljen nyereségadokat fizetni..szoval lehet minden ki van itt talàlva.

2020. nov. 27. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:

A sajàt céget is mindig ugy hozza ki hogy joformsn alig fedezik a bevételek a költséget es neki ez igy teljesen jo.

Nèha komoly azt hiszem hogy vmi pénzmosàsok mennek itt körbe körbe

2020. nov. 27. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem akar a nyereségből adózni.
2020. nov. 27. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!