Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vissza fog esni a Bitcoin...

Vissza fog esni a Bitcoin árfolyama 20ezer dollár elérése után, vagy menetel tovább felfelé?

Figyelt kérdés
Nyilván senki sem tudja, ezért lécci ne írjatok olyat hogy "senki sem tudja", pusztán közvélemény kutatás hogy ki mit remél, mit vár, mit gondol.

2020. nov. 24. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak azt szabad belefekteni amit nem kell kivenned, ha bukoba megy s kész vagy elveszteni is. .
2021. jan. 1. 23:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Én a lehető legrosszabbkor vettem 16 ezerért, két nappal később már csak 11000-t ért. De kivártam. És most már nyerőben vagyok kb másfélszerese. igaz három év alatt másfélszeressel nem a legjobb befektetés de nem is rossz. volt azonban aki mindenét eladta akkor amikor én és Bitcoint vett belőle. És mikor ötöd annyit ért akkor öngyilkos lett. pedig ha kihúzza ezt a három évet hajléktalanszállón Akkor most másfél lakása autója satöbbije lenne.
2021. jan. 1. 23:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!